fbpx

Rafting Tarom u avgustu

Rafting Tarom u avgustu

Rafting Tarom u avgustu je pred nama, pa počinju da pristižu brojna pitanja.

Da li je rafting Tarom u avgustu uzbudljiv? Koliki je vodostaj Tare? Da li je dovoljno visok da možemo iskusiti snagu brzaka? Kakva je temperatura vode u avgustu? Ima li smisla planirati ragting avanturu pred kraj letnje sezone? Da li je avgust pogodan za porodični rafting na Tari? Ovo su samo neke od stavki na koje mnogi žele da saznaju odgovore, pa krenimo redom.

Pokušaćemo da odgovorimo na većinu vaših nedoumica. Ukoliko nešto i propustimo, slobodno nas pozovite na +387 66 930 940 ili nam pišite na info@rajskarijeka.com. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sve što vas bude interesovalo.

 

RAFTING TAROM U AVGUSTU – NAJVAŽNIJE ČINJENICE

 

Rafting Tarom u avgustu najvaznije cinjenice

 

Za početak da razjasnimo da se rafting sezona završava u oktobru, tako da rafting Tarom u avgustu ne označava i još uvek ne najavljuje kraj sezone.

Vodostaj reke je isti ili sličan kao u mesecu julu, o čemu smo detaljno pisali ovde. To znači da, dok avgust polako odmiče, Tara otkriva svoju blažu, ali podjednako privlačnu stranu za ljubitelje raftinga. Reka obično postaje stabilnija, a vodostaj i brzina vode dosežu optimalne vrednosti za uzbudljiv spust niz brzake. Splavarenje je i dalje snažno i dinamično, ispunjeno adrenalinom, ali reka sada nosi drugačiji karakter – manje je divlja i neukrotiva kao što je to bila u prolećnim mesecima.

 

Rafting Tarom u avgustu najvažnije činjenice

 

Avgust je period kada priroda dostiže svoj vrhunac u lepoti i bogatstvu. Šume su zelenije, livade prekrivene šarene cvećem, a reka Tara izgleda još zavodljivije. Sada je savršena prilika da se prepustite avanturi raftinga i osetite uzbuđenje dok se suočavate sa bukovima.

Prosečna dnevna temperatura doseže prijatnih 27 stepeni, što je idealno za osvežavajuće kupanje. Međutim, ne zaboravite da je Tara planinska reka, pa je voda i dalje zaista hladna. Ipak, dosadašnja iskustva pokazuju da se tokom rafting Tarom u avgustu avanture, učesnici u njoj kupaju mnogo više nego tokom ostalih meseci. Zaista je teško odoleti smaragdnoj zavodnici ili “tuširanju” ispod veličanstvenih vodopada. Na nekoliko odmorišta, postoje i mesta savršena za skokove u vodu sa visine.

 

Rafting Tarom u avgustu najvažnije činjenice

 

Rafting Tarom u avgustu je preporučljiv za sve. Pre svega, za porodice sa decom, za početnike u raftingu i one koji po prvi put dolaze na rafting Tarom. Idealan je i za sve strastvene zaljubljenike u uzbuđenje i adrenalin. Iz tog razloga, avgust je bez sumnje jedan od najposećenijih meseci za rafting, možda čak i najposećeniji.

To znači da rafting Tarom u avgustu morate planirati i rezervisati na vreme.

 

RAFTING TAROM U AVGUSTU I AKTIVNOSTI U RAJSKOJ RIJECI

 

Rafting Tarom u avgustu i aktivnosti u Rajskoj rijeci

 

Kada je rafting Tarom u avgustu u pitanju, kao i uvek, aktivnosti u kampu Rajska Rijeka su brojne. Mnogi posetioci, sa zadovoljstvom, uživaju u prirodi u okviru kampa. Šetnja pored reke, dremka u travi ili na udobnim ležaljkama u dvorištu, kupanje u bazenu ili Drini, sportske igre na terenima, samo su neke su od omiljenih aktivnosti naših gostiju.

Iako prolećni i jesenji rafting imaju svoje posebnosti i svoje specifične čari, atmosfera u samom kampu je tokom leta najbolja.

Jedan od posebnih aduta našeg kampa su nezaboravne žurke koje se prepričavaju još dugo nakon što se splavarenje završi. Naše večernje zabave su prava poslastica za sve posetioce. Muzika, igra i smeh ispunjavaju noćno nebo, a vi ćete se osećati kao da ste na vrhuncu letnje avanture.

 

Rafting Tarom u avgustu i aktivnosti u Rajskoj rijeci

 

Zato ne čudi što mnogi naši gosti ponovo dolaze kod nas i to nekoliko puta tokom jedne sezone. Ovde se stvaraju nezaboravni trenuci i prijateljstva koja traju godinama. Iskustvo raftinga u našem kampu postaje adiktivno, i jednom kada ga okusite, poželećete još. Svaka poseta donosi nešto novo i jedinstveno.

Osim neprocenjivih trenutaka koje donosi rafting Tarom u avgustu, letnji boravak u kampu pruža vam i mogućnost da se opustite u okruženju koje odiše prijatnošću. Dugačke večeri provedene uz logorsku vatru, priče ispričane uz zvuk reke i miris prirode učiniće da zaboravite na sve brige i napetosti.

Zato, dođite da zajedno proslavimo leto i prepustimo se čarima reke Tare. Naš rafting kamp postaće vaše omiljeno mesto za odmor i avanturu. Uživajte u nezaboravnoj atmosferi, zabavi, i naravno, raftingu na jednoj od najlepših reka na svetu. Vidimo se na Tarinim brzacima!

Vaš rafting kamp Rajska rijeka 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments