fbpx

O nama

Rafting kamp Rajska Rijeka
Beg u prirodu

Vaš komad raja

Svi naši gosti, nakon što provedu svega nekoliko sati kod nas, kažu da naziv kampa u potpunosti odgovara ambijentu. Osim što je priroda oko kampa nestvarno lepa, pogled na smaragdno-zelenu Drinu oduzima dah. Naročito kada je to prvi predeo koji ugledate kada se probudite ujutru, dok se magla iznad reke još podiže, a nijanse vode i zelenila se stapaju. Mi smo ono što Vam je neophodno kada ste preopterećeni poslom, umorni od brzog tempa života u gradu, iscrpljeni od gužve u saobraćaju, zasićeni od računara, telefona i raznih drugih ekrana. Mi smo tu kada želite da pobegnete u prirodu na potpunu regeneraciju tela, oporavak svih čula, na terapiju zelenilom i rekom. Opštepoznato verovanje u skoro svim kulturama je da reke imaju terapijska svojstva i da samo gledanje u njihov tok može učiniti da Vam se odagnaju opterećujuće misli i ukloni nakupljena negativna energija. 

Direktan kontakt

Dotaknite prirodu

Nama je priroda dala mnogo i mi želimo da to podelimo sa Vama. Svi zaposleni u kampu, od skipera, preko kuvarice i uslužnog osoblja su odrasli na ovom području. Poznaju svaki pedalj ove zemlje i učiniće da se i Vi osećate kao da ste iz ovog kraja i da ste došli kod bake u posetu. U našem kampu je sve prirodno i autentično. Čitav kompleks je izgrađen od drveta sa Vučeva. Voda je direktno iz Drine, dok namirnice za restoran nabavljamo sa obližnjih plantaža i od lokalnih uzgajivača, što Vam u celosti pruža stoprocentni organski doživljaj. Pružamo Vam mogućnost da doživite rafting da uživate u jeep safariju ili kanjoningu i zaista dođete u direktan kontakt sa prirodom. Svaki predeo oduzima dah i sigurni smo da nikad niste videli toliko divlji i nemilosrdni, a opet toliko topao i blizak kraj.

Autentična rustičnost

Kompleks kampa napravljen je ručno od drveta sa Vučeva, planine koja se nadvija nad kampom, na temeljima stare austrougarske kasarne.

Mesto za rafting

Kamp Rajska Rijeka se nalazi na idealnoj lokaciji za rafting – poslednjih 15 km toka Tare, što je ujedno i najatraktivniji deo.

Gde Drina nastaje

Kamp se nalazi na samoj obali Drine, nedaleko od njenog nastanka. Par metara iznad kampa spajaju se Tara i Piva praveći Drinu.

Dovoljno blizu civilizaciji

Najbliži aerodromi su u Sarajevu, Mostaru i Podgorici. Kamp je udaljen 23 km od Foče i 2 km od Šćepan polja, graničnog prelaza sa Crnom Gorom.

Jedinstvena lokacija

Rajska rijeka je okružena planinama: Vučevo, Vukuša, Zlatni bor, Maglić, Volujak, Zelengora, Durmitor, Ljubišnja, i čak tri kanjona: Tare, Pive i Drine.

Naši skiperi

Naši skiperi su vrhunski profesionalci koji su prošli svu neophodnu obuku i poseduju sertifikat Internacionalne Rafting Federacije – IRF.

Rajska priroda Balkana

Spoj avanture i odmora

Rajska rijeka je okružena neverovatnim prirodnim lepotama, daleko od civilizacije i gradske užurbanosti, a opet dovoljno moderna i prilagođena svima za ugodan boravak. Kamp ima dovoljno kapaciteta da primi i grupne posete. Opremljen je po poslednjim standardima za ovaj tip smeštaja i uz razne aktivnosti i sadržaje pruža Vam mogućnost da provedete nezaboravan odmor. Rafting je najpopularnija aktivnost na ovom području zbog prirodnih predispozicija koje ovaj kraj ima. Upravo reka Tara, jedna je od najatraktivnijih svetskih reka za rafting. Ima ocenu 4a/5 na rafting skali koja označava klase rafting voda u svetu. Visoko je kotirana zbog dubine kanjona, brze vode, učestalih i dugih brzaka i vrlo upečatljivih slapova.

100 kilometara raftinga

Pravi rafting kamp

Rajska rijeka se nalazi na idealnoj lokaciji za rafting – poslednjih 15 km toka Tare, što je ujedno i najatraktivniji deo. Na završetku spusta plovi se delom gde nastaje Drina, od Tare i Pive, što je jedinstven prizor koji ne biste imali priliku da vidite da nije raftinga. Za sve one koji vole avanturu i visok nivo adrenalina u krvi, rafting Tarom je prava stvar. Međutim, idealan balans je kad imate utočište od divlje reke i njenih brzaka i priliku da se opustite u celosti. Rajska rijeka Vam pruža prilike za duge šetnje po obližnjim šumama, odmaranje na plaži odmah ispod kampa, igranje sa vučjakom Rafom koji je jedan od domaćina, uživanje u specijalitetima vrhunske lokalne kuhinje ili opuštanje uz domaću rakiju i vatru iz kamina.

0+
rafting tura
0
team building-a
0%
WiFi pokrivenost u kampu
0
kanjona blizu kampa
Tačka susreta

Tamo gde Drina nastaje

Rafting kamp Rajska rijeka smešten je u predivnom predelu na obali reke Drine. Kamp sadrži razne objekte koji mogu u potpunosti zadovoljiti svačiji ukus i različite potrebe, i nudi smeštaj sa pogledom na planinu i privatni deo plaže. Reka Drina je udaljena svega nekoliko metara od kampa, a i samo mesto gde Drina nastaje je vrlo blizu. Planina Jahorina se nalazi na 84 km, a Žabljak na 76 km udaljenosti od kampa. Brojne turističke atrakcije se nalaze u neposrednoj blizini kampa, kao što su peščane piramide u Foči, koje predstavljaju jedinstven fenomen u svetu, stari grad Višegrad sa svojim grandioznim mostom, ali i prelepo Jadransko more. Ne možemo nikako izostaviti Pivsko jezero i druge lokalitete u Crnoj Gori, koji su na svega nekoliko desetina kilometara udaljeni od kampa. Najbliži aerodromi se nalaze u Sarajevu, Mostaru i Podgorici, tako da je kamp izuzetno dobro saobraćajno povezan. 

Zašto da odaberete rafting kamp Rajska Rijeka?

Ukoliko tražite nezaboravne trenutke i neponovljive dane u prirodi ispunjene druženjem, uzbuđenjem i dobrom energijom, sa nama ste na pravom ste putu da sve to doživite. Vrlo je verovatno da ćete postati naši stalni gosti, jer Rajska Rijeka je mnogo više od rafting kampa.

  • Autentično rustičan, a moderan ambijent
  • Povoljna i raznovrsna ponuda aranžmana
  • Uslužan tim profesionalaca
  • Srdačna i gostoljubiva atmosfera

Da li ste zainteresovani za rafting?

Ne propustite priliku da se sjajno provedete i doživite nestvarno iskustvo u potpuno netaknutoj prirodi!