fbpx

Rafting Tarom – šta poneti

Rafting Tarom šta poneti

Rafting Tarom – šta poneti? Čuveno je pitanje koje često muči one koji se pripremaju za svoj prvi odlazak na rafting. Koja je to neophodna oprema za ovu nezaboravnu avanturu? Većina gostiju ne želi da se opterećuje nepotrebnim prtljagom, ali ni da zaboravi nešto što bi im moglo tokom boravka zatrebati.

Kako biste se potpuno opustili i uživali u svakom trenutku, evo spiska osnovne opreme koju treba da imate kada se spremate za rafting Tarom ili neki drugi aranžman iz naše bogate ponude.

 

 1. Lična karta/Pasoš

 

 1. Pripremite se za kupanje: Kupaći kostim, naočare za sunce i krema za sunčanje su obavezni!

Kupanje je neizostavan deo iskustva na raftingu Tarom, posebno u mirnijim delovima reke i u toplijim periodima godine. Opremite se kupaćim kostimom koji ćete nositi ispod neoprenske opreme (ispod nje se ne oblači pamučna odeća ili nešto slično), kao i naočarima za sunce i kremom za sunčanje sa zaštitnim faktorom. Na taj način ćete bezbedno uživati u vodi i sunčanju.

Napominjemo da, pored kupanja na Tari, u našem rafting kampu Rajska rijeka možete zaplivati i u prelepom bazenu, kao i u neodoljivoj Drini, na čijoj obali je kamp smešten.

 

 1. Osnovni prtljag: Ne zaboravite peškir, lične stvari i sredstva za higijenu.

Kada je u pitanju osnovni prtljag, obavezno ponesite peškir, lične stvari i sredstva za higijenu. Takođe, korisne su i papuče za udobnost u kampu. Ne brinite se za opremu za vodene aktivnosti, jer mi obezbeđujemo kompletnu opremu koja je potrebna za siguran i uzbudljiv rafting Tarom doživljaj.

 

 1. Večernji boravak u kampu: Opremite se malo toplijom garderobom za sveže večeri uživanja.

Za prijatan večernji boravak u kampu, posebno na otvorenom, uz večeru i muziku, preporučljivo je imati nešto topliju garderobu. Dukserica, trenerka ili lagana jakna preko majice će vam pružiti udobnost i zaštitu od svežeg planinskog vazduha.

 

Rafting Tarom šta poneti

 

 1. Pripremite se za insekte: Iako KOMARACA NEMA, ukoliko ste alergični na ujede insekata, uvek kada boravite u prirodi, imajte pri ruci odgovarajuću zaštitu.

 

 1. Hiking avantura: Udobne patike su must-have, a šuškavac ili kabanicu ponesite za svaki slučaj.

Ukoliko planirate hiking avanturu, preporučljivo je poneti udobne patike ili gojzerice, pogodne za dugačke šetnje. Takođe, za svaki slučaj ponesite duks i šuškavac ili kabanicu jer vremenske prilike mogu biti promenljive, a letnje kiše često umeju da iznenade. Od koristi će vam biti i manji ranac, u koji možete spakovati vodu, hranu i rezervnu garderobu.

 

 1. Vožnja bicikala i kvadova: Rezervne majice i šorcevi su preporučljivi za ove uzbudljive aktivnosti.

Ukoliko ih izaberete, budite spremni na zemljanje staze i puteve, pa će vam adekvatna preobuka, sasvim sigurno, dobro doći i biti od koristi.

 

 1. PONESITE OSMEH

Kada dolazite na rafting Tarom, osmeh je neophodan, a dobro raspoloženje je zagarantovano već samim dolaskom. Uživajte u avanturi i spremite se da stvorite nezaboravne uspomene!

 

Rafting Tarom – Šta možete da očekujete u našem kampu?

 

Rafting kamp Rajska rijeka

Dolazite na rafting Tarom i sigurno se pitate šta možete da očekujete u našem kampu Rajska rijeka?

 • Jedinstvenu i povoljnu ponuda aranžmana
 • Prirodnu oazu
 • Fantastičnu rafting avanturu
 • Iskusan tim najboljih, licenciranih skipera i vodiča
 • Obezbeđeno korišćenje kompletne, najmodernije, atestirane rafting opreme (neoprensko odelo, kaciga, prsluk, čizmice). Mogućnost iznajmljivanja GoPro kamera.
 • Komforan i odlično opremljen smeštaj u sobama ili bungalovima (svaka soba ima sopstveno kupatilo, što znači da ćete imati potpunu privatnost i udobnost tokom boravka)
 • Domaću hranu i gurmanski hedonizam u našem restoranu autentične lokalne kuhinje
 • Mogućnost korišćenja bazena
 • Terene za odbojku i fudbal, igralište za najmlađe goste, prostrano dvorište, bilijar…
 • Privatnu plažu na obali Drine
 • Parking sa video nadzorom
 • WiFi internet u čitavom kompleksu
 • Prijateljsku atmosferu, druženje, muziku i zabavu u kampu
 • Fakultativne izlete
 • Specijalne popuste za decu, grupe i aranžmane radnim danima
 • Srdačnost i domaćinsko gostoprimstvo

 

Imate još pitanja o raftingu Tarom? Kontaktirajte nas i rado ćemo vam odgovoriti i pružiti vam sve potrebne informacije.

Pozovite +387 66 930 940 ili nam pišite na info@rajskarijeka.com

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments