fbpx

Tri fantastične zanimacije u prirodi

Priroda

Koje su za vas tri fantastične zanimacije u prirodi? Ukoliko se složite sa nama da su to definitivno rafting, hiking i kampovanje, onda vas sa zadovoljstvom pozivamo da pođete sa nama u uzbudljivu avanturu koja će vam sigurno promeniti život. Sigurno ste nekada poželeli da se izgubite u prirodi i doživite je i osetite na pravi način. To možete iskusiti u našem kampu Rajska rijeka koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

Ako ste smeli, znatiželjni i spremni da iskusite nešto sasvim novo, onda smo sigurni da ćete uživati u druženju sa iskusnom ekipom kampa Rajska rijeka. Očekuju vas prijatna druženja, nova poznanstva, visok adrenalin i trenuci koje ćete zauvek pamtiti.

 

Rafting na Tari

Rafting na Tari

 

Kamp Rajska rijeka nalazi se na odličnoj lokaciji, na samoj obali Drine što pruža dodatno uživanje i opuštanje u prirodi.

Prvo ćete se upustiti u rafting Tarom avanturu, gde ćete upoznati skrivene delove reke Tare i kanjona, nakon čega nastavljate uživanje hikingom koji će vam pružiti nestvarno lepe prirodne predele koji oduzimaju dah.

Nakon magične avanture dolazite u moderni kamp Rajska rijeka koji će vam pružiti sve što vam je neophodno tokom odmora. Pre svega, mir i tišinu koji nemaju cenu, a u našem kamp okruženju to zaista ima pravu draž. Uživaćete u domaćoj hrani, vodi iz Drine i prijatnom druženju koje tokom večeri organizuje naš kamp.

 

Hiking
Hiking

 

Svaki trenutak kod nas imaće posebnu važnost i sigurni smo da ćete poželeti ponovo da nas posetite. Rafting Tarom i hiking poslednjih godina doživljavaju svoj vrhunac popularnosti i pružaju ljudima poseban vid zabave i kvalitetno provedenog vremena. Ukoliko ste i vi pravi ljubitelj prirode, ovo će postati vaša česta aktivnost za zabavu i opuštanje.

Period od proleća pa sve do kasne jeseni pravo je vreme za ovaj vid zabave i opuštanje sa prijateljima. Istražite ne tako pristupačna mesta i upoznajte sve lepote koje priroda nudi na svom dlanu.

Kampovanje je prava stvar za sve ljubitelje nečeg novog, a sve sobe u kampu Rajska rijeka su moderno sređenje, tako da ćete moći potpuno da se opustite i uživate u miru.

 

Kamp Rajska rijeka
Kamp Rajska rijeka

 

Kampa Rajska rijeka povešće vas u avanturu sa iskusnim skiperima koji savršeno poznaju svaki delić prirode. Imaćete priliku da saznate nešto novo slušajući priče koje će vam ispričati i dočarati vam svaki trenutak gde god da se nalazite.

Neka vaša avantura počne već ovog vikenda i doživite nezaboravne trenutke zajedno sa nama – biće to vaš nezaboravan vikend koji ćete zauvek pamtiti!

1 Response
  1. Milica

    Priroda .Tako malo dostupna nama iz grada.Koliko god se covek trudi da pobegne u prirodu vremena je malo.Pobornik sam svega prirodnog cak koristim i kremu za lice Magija pcele na bazi pcelinjeg otrova koja je potpuno prirodna .Dolazim da disem ,da mi od prizora stane dah ,da me sunce pomiluje.

Leave a Reply