fbpx

Rafting na Tari za nezaboravnu avanturu

Prvomajska avantura za najbolji rafting Tarom

Ako planirate aktivan vikend, Rafting na Tari za nezaboravnu avanturu je jedna od aktivnosti koja će vam pružiti nezaboravne trenutke. Rafting na Tari poslednjih godina doživljava vrhunac svoje popularnosti i sve je više onih koji se odlučuju da se prepuste magičnoj reci Tari koja podiže adrenalin do samog vrha.

 

KANJON TARE RAFTING

 

Kanjon Tare moći ćete da vidite ukoliko se odlučite za uzbudljivi rafting, gde ćete videti mnoštvo prirodne lepote koje sama reka nudi. Tokom raftinga videće te i magične vodopade koji su vredni svake posete, kao i najatraktivniji deo reke Tare, poslednjih 15km. Ovo je deo koji ne biste imali priliku da vidite, osim tokom raftinga, što pruža dodatnu draž avanturi.

Kanjon Tare
Kanjon Tare

 

Rajska rijeka kamp nalazi se na odličnoj lokaciji i nedaleko se nalazi planina Jahorina, zatim Žabljak, peščane piramide u Foči kao i Pivsko jezero. Sve ovo imaćete priliku da vidite ukoliko posetite naš sjajni kamp.

Imajte na umu da se sam kamp Rajska rijeka nalazi na obali reke Drine, što vam pruža mogućnost da uživate na privatnoj plaži, šetate kroz obližnje šume i osetite čarobne moći prirode koja okružuje.

 

RAFTING TAROM

 

Rafting Tarom je najpopularnija atkivnost u ovom delu zbog svojih prirodnih predispozicija, a i poznato je da je reka Tara najbolja reka u Evropi za rafting. Ono što je sigurno, jeste da ćete doživeti nešto sasvim novo, nakon čega ćete postati naši redovni gosti. Kada jednom doživite ovakvu vrstu adrenalina, poželećete ponovo da ga osetite.

Naš kamp Rajska rijeka potrudiće se da vam ugodi u svemu i učini vaš vikend uzbudljivim. Očekuje vas preukusna hrana, udoban i moderan smeštaj, kompletna oprema, dobro pruženje i trenuci koje ćete zauvek pamtiti.

 

Rafting Tarom
Rafting Tarom

 

Rafting na Tari za nezaboravnu avanturu je upravo ono što vam je potrebno kada ste željni mira, tišine i prirode koja će vas potpuno oporaviti. Biće to novo iskustvo koje će vam podići adrenalin i koji će vam obezbediti da se ponovo dobro osećate u svojoj koži.

Leave a Reply