fbpx

Reka Drina za odmor a reka Tara za savršen adrenalin

Rajska rijeka

Svima je potreban odmor i prilika da se opustimo na najbolji mogući način. Upravo zbog toga, odlučili smo da je reka Drina za odmor a reka Tara za savršen adrenalin koji svojom kombinacijom čine idealnu celinu za jedan kvalitetan odmor.

Kako biste uživali u baš ovakvom odmoru, naš kamp Rajska rijeka priuštiće vam odmor kakav ste zamišljali. Kamp pored reke Drine koji nudi rafting Tarom i pruža savršen adrenalin za kojim žudite je baš to što vam je neophodno za odmor.

 

Reka Drina

 

DRINA TARA

 

Poznato je koliko voda pozitivno utiče na stanje uma i vašeg tela, opušta mišiće, pruža pozitivnu energiju i navodi na opuštajuće misli. Zbog toga smatramo da je vikend pored reke Drina ili Tara nešto što bi svi trebali priuštiti sebi nekoliko puta godišnje.

Period od proleća pa sve do kasne jeseni idealno je za vreme za odmor, naročito kada želite da vaš odmor bude aktivan i kada želite da iskoristite ponude koje kamp Rajska rijeka nudi. Rafting Tarom, Jeep safari i  Zip Line odličan su odabir za pravi naboj adrenalina i aktivno uživanje u prirodi.

Ima li išta lepše od trenutka kada se budite, udišete svež vazduh i uživate u zvucima prirode, žuboru reke i muzikom koju stvara šuma koja vas okružuje?

Ovako nešto doživećete u našem kampu Rajska rijeka. Nalazimo se nadomak same reke Drine i pružićemo vam jedinstveni ugođaj u potpuno prirodnom okruženju, a svemu tome doprinećemo isključivo svežim namirnicama iz obližnjih domaćinstava.

Rafting Tarom
Rafting Tarom

 

Kod nas, povezaćete se sa prirodom na pravi način i priuštićete sebi i vašim bližnjima nezaboravan odmor koji je vredan prepričavanja.

Rafting rekom Tarom je nešto što morate iskustiti ukoliko volite aktivnosti na vodi i adrenalin koji će u tom trenutku biti na samom vrhuncu, a mi ćemo vam obezbediti svu prateću opremu koja vam je neophodna.

Budite sigurni i uvereni da ćete nakon ovakvog iskustva postati naši redovni gosti i vrsni uživaoci podizanja adrenalina koji će vam obezbediti posebnu vrstu uživanja u prirodi.

Leave a Reply