fbpx

Rafting Tarom kampovi

Rajska rijeka

Za uzbudljivi vikend i nova poznanstva rafting Tarom i kampovi biće idealan odabir za vas. Ako želite da se povežete sa prirodom na pravi način, doživite njenu lepotu i podignete adrenalin na viši nivo, budite sigurni da je kamp najbolja moguća opcija.

Ono što kampovi nude, jeste :

  • uvek dobro druženje,
  • mnogo prirode koja okružuje,
  • vrhunsku klopu i
  • nezaboravne avanture.

 

Pre svega, kampovi služe da odmorite vaš um i telo, opustite se u tišini i miru koji nemaju cenu. Napunićete se isključivo pozitivnom energijom jer ste udaljeni od gradske vreve i ušuškani u najlepšim predelima reka i planina.

Svaki kamp je jedinstven na svoj način i ima specijalne ponude, ali ono što im je zajedničko, jeste uvek dobra atmosfera i mnogo novih stvari koje ćete doživeti i naučiti.

 

Rajska rijeka
Rajska rijeka

 

Kamp Rajska rijeka kao jedan od najboljih kampova za rafting, priuštiće vam nezaboravno iskustvo i priliku da osetite čari prirode na malo drugačiji način. U želji da svaki posetilac oseti slobodu i pravi naboj adrenalina, osmislili su zanimljive avanture koje se savršeno uklapaju uz rafting.

Zip line, rafting Tarom i  Jeep safari su avanture koje vas očekuju u rafting kampu Rajska rijeka i u kojima možete uživati nakon uzbudljivog raftinga. Proleće se veoma blizu i prava je prilika da odaberete datum i upustite se nešto sasvim novo za vas i vaše prijatelje.

Ovo je period kada je kamp u punom sjaju, kada je reka najbrža i najuzbudljivija, što će vam dodatno ulepšati avanturu.

Rafting Tarom pružiće vam i nova poznanstva u kampu, interesantno druženje uz vatru i pesme i priliku da podelite svoja iskustva sa drugim ljudima koji dele ista interesovanja kao i vi. Osetite sve čari reke Tare, pobedite svoje strahove i dozvolite sebi nešto sasvim novo i jedinstveno.

 

Rajska rijeka
Rajska rijeka

 

Pored avantura, tu su i magične prirodne lepote koje će vas ostaviti bez daha i koje se nalaze nedaleko od kampa Rajska rijeka. Kamp je smešten na obali reke Drina, što dodatno daje draž vašem odmoru i potpuno novi vid opuštanja.

Probudiće vas žubor reke, cvrkut ptica, najlepši mirisi seoskog domaćinstva i osmeh zadovoljnih posetilaca. Poznato je da se u kampovima dobro jede, zato je kamp Rajska rijeka obezbedio samo domaće proizvode iz okolnih domaćinstava, kako bi vam što bolje prikazao život daleko od vaše svakodnevnice.

 

Kamp Rajska rijeka
Kamp Rajska rijeka

 

U svom prirodnom ambijentu, sačinjenog od drveta sa Vučeva i najkvalitetnijom opremom za pomenute avanture, doživećete potpuno novu dimenziju zadovoljstva i mira, koji ćete sigurno želeti da ponovite i osetite.

Očekujemo vas u kampu Rajska rijeka kako bi vam priuštili nezaboravne trenutke i uzbuđenje koje do sada niste osetili.

Leave a Reply