fbpx

Hiking ili rafting?

Hiking ili rafting?

Za pravo uzbuđenje i i nezaboravnu avanturu odaberite hiking ili rafting. Za potpuno osveženje vašeg duha i tela ukombinujte oba i doživite energiju koju vam može samo priroda pružiti.

Svima je ponekad potreban odmor i beg od realnosti, naročito kada na odmoru možete doživeti dozu adrenalina koji pruža nezaboravne trenutke. Upravo to ćete doživeti uz hiking i rafting.

 

RAFTING TARA

Tara rafting
Tara rafting

 

Rafting koji se odvija na reci Tara jedan je od najuzbudljivijih sportskih aktivnosti koje možete doživeti. Rafting Tarom podići će vaš adrenalin do samog vrhunca i probudiće u vama ono najbolje. Dodavajući uz ovu avantrurui hiking, vaš odmor dobiće potpuno drugačiji smisao i posebne trenutke.

U raftingu možete uživati od proleća pa sve do jeseni, ali moramo napomenuti da je rafting u proleće najinteresantniji jer je tada vodostaj reke najveći. Kamp Rajska rijeka je spreman za novu sezonu koja je pred nama i priprema mnoštvo iznenađenja za sve ljubitelje ovakve vrste sporta.

Osetite moći reke Tare i njene blagodeti koje će vam sigurno promeniti pogled na život. Uz kompletnu opremu koja je neophodna za rafting i uz iskusnog skipera, vaša avantura biće sigurna.

 

Hiking
Hiking

Nakon što doživite adrenalinski naboj tokom raftinga, nastavićete vašu pustolovinu hikingom po najlepšim predelima koje priroda pruža. Durmitor, Žabljak, Tara, Sutjeska su mesta koje ćete posetitti tokom hikinga i moramo priznati da ćete biti potpuno očarani onim što ćete videti i osetiti na ovim mestima.

Mir, zvuci, mirisi prirode i beskonačna tišina je ono što nam je svima neophodno i za čime žudimo. Pozovite vaše prijatelje ili porodicu i upustite se u uzbudljivi vikend u kampu Rajska rijeka koji će se potruditi da vam dočara svaki trenutak tokom avanture.

 

Uživaćete u odličnom smeštaju koji poseduje sve što vam je neophodno tokom odmora. Prava domačinska atmosfera, hrana iz seoskog domaćinstva i voda za piće iz Drine je ono što vas očekuje u kampu Rajska rijeka.

Za odmor i uživanje nakon raftinga očekuje vas sjajan bar u sklopu kampa, uživanje u muzici oko vatre i prijatna muzika koja opušta vaše telo i um.

 

Rajska rijeka kamp
Rajska rijeka kamp

Sa obzirom da se kamp Rajska rijeka nalazi na samoj obali reke Drine, budite uvereni da ćete doživeti poseban ugođaj, najlepše buđenje uz žubor reke i najsvežiji vazduh ikada.

Rafting učiniće da doživite prirodu na pravi način i osetite njene prave moći. Iskusite ove avanture i priuštite sebi i vašim najdražima trenutke za pamćenje. Odmorite se u prirodi, osetite pozitivnu energiju i budite deo najboljeg rafting kampa Rajska rijeka.

Leave a Reply