fbpx

Nova sezona raftinga na Tari

Prolećna avantura uz rafting na Tari

Uskoro kreće nova sezona raftinga na Tari i za sve ljubitelje ove avanture spremili smo mnogo iznenađenja koja vas očekuju. Kako je proleće najbolji period za rafting i za one željne adrenalina, nova sezona počinje 1. aprila i ovo je pravi trenutak da iskusite čari raftinga jer je u ovom periodu voda brža i veća, a samim tim i vaše uzbuđenje raste.

 

Rafting na Tari
Rafting na Tari

 

Kamp Rajska rijeka kao jedan od najboljih rafting kampova poseduje vrlo kvalitetan smeštaj, svaka soba ima grejanje i sve što vam je neophodno za vikend avanturu, a dobićete i kompletnu opremu za rafting.

Za kompletnu sigurnost na vodi, uz vas će biti iskusni i licencirani skiperi koji vrlo dobro poznaju svaki deo reke, a pored adekvatne opreme bićete sigurni i spremni za uzbudljive trenutke koje će vam pružiti rafting.

 

Zip Line
Zip Line

 

 

POKLON ZIP LINE

Na veliko iznenađenje pravih avanturista i onima koji rezervišu termin do kraja marta, kamp Rajska rijeka omogućuje vam i potpuno besplatan Zip Line koji se nalazi kilometar od kampa, dužine je 1000m i prelazi preko reke Drine i Sutjeske.

Za vašu kompletnu zabavu i trenutke koji se zauvek pamte, ovo je kamp koji će se potruditi da vam udovolji u svakom smislu i pripremi vam uvek nešto novo i drugačije.

 

-Ukoliko rezervišete vaše mesto već sada radnim danima:

 

 – dobijate gratis noćenje (od nedelje do petka)

– 15% na sve aranžmane

–  gratis Zip Line

 

-Ako rezervišete vikendom:

 

– gratis noćenje (od nedelje do petka)

– gratis Zip Line.

 

*Ovi popusti se odnose na rezervacije do kraja marta i mogu da se iskoriste u aprilu i u maju.

 

 

Ne propustite promotivni period da uživate u sjajnim avanturama koje će promeniti vaš život. Doživite pravi naboj adrenalina, pobedite svoje strahove i probudite sva svoja čula netaknutom prirodom koja vas očekuje u kampu Rajska rijeka.

 

Leave a Reply