fbpx

Reka Tara rafting

Reka Tara Rafting

Poznato je već da je reka Tara idealna za rafting i da je ujedno jedna od najatraktivnijh reka u Evropi za ovu vrstu sporta i zabave. Upoznajte reku Taru na poseban način i uživajte u njenoj posebnoj i jedinstvenoj lepoti koja oduševljava.

Ušće reke Opasnice i reke Veruše je mesto na kom reka Tara započinje svoje uzbudljivo putovanje kroz Crnu Goru sve do Bosne i Hercegovine.

 

RAFTING TAROM

Reka Tara Rafting
Reka Tara Rafting

 

Zahvaljujući njenim mogućnostima, rafting Tarom je definitivno najuzbudljivija aktivnost na reci Tara i pruža jedinstvenu avanturu, sa čak 23 brzaka, a najbolji deo za rafting jeste u poslednjih 40 km donjeg toka reke.

Reka Tara je sama pronašla svoj put kroz planine i stene i napravila najveći kanjon u Evropi. Da bi se spojila sa rekom Drinom, reka Tara je prešla čak 146,4 km koliko je duga. Najvećim delom ovog puta Tara teče kroz Crnu Goru u kojoj i nastaje.

Nedaleko odatle, nalazi se fantastičan kamp Rajska rijeka, koji je udaljen od svih dešavanja, sačinjen od prirodnih materijala a opet dovoljno moderan da zadovolji sve vaše potrebe. Na poslednjih 15km od reke Tare nalazi se ovaj kamp i pruža vam jedinstvenu mogućnost za spajanje sa prirodom i njenim magijama.

 

Kamp Rajska Rijeka
Kamp Rajska Rijeka

 

Duge šetnje šumama, kupanje u reci i neosporiva tišina, pružiće vam pravi mir i opuštanje u svakom smislu. Sam naziv kampa se potpuno slaže sa celokupnom pričom i prirodom koja ga okružuje, zbog čega je kamp Rajska rijeka svrstan među najbolje kampove za rafting.

Nedaleko se nalazi mnogo turističkih atrakcija koje vredi videti, a neke od njih su planina Jahorina koja je na udaljenosti oko 84km od kampa, zatim peščane piramide u Foči, Višegrad, Jadransko more, kao i Pivsko jezero u Crnoj Gori i drugi crnogorski lokaliteti.

 

Kamp Rajska Rijeka
Kamp Rajska Rijeka

 

Sve ovo možete videti i iskustiti boravkom u kampu Rajska rijeka, koji će vam pored raznih atrakcija pružiti i svu kompletnu opremu za rafting Tarom, kao i iskusnog skipera koji će ići sa vama u avanturu. Svaki obrok u kampu Rajska rijeka je isključivo od lokalnog domaćinstva, kao i rakija koja je nezaobilazna.

Priroda je melem za dušu, rafting je idealan za podizanje adrenalina, zato ukombinujte sve ono što vas ispunjava i upustite se u pustolovinu koja će vas potpuno promeniti – na bolje.

Oslušnite čula koja priroda pruža i probudite se u najlepšem predelu koja kamp Rajska rijeka pruža.

Leave a Reply