fbpx

Rafting Tarom u julu

Rafting Tarom u julu

Rafting Tarom u julu donosi posebnu čar avanture, ali i mogućnost da se osvežite u prirodi tokom toplih letnjih dana. Kada sunce sija visoko na nebu, prohladna temperatura vode predstavlja prijatno rashlađenje u kome ćete sasvim sigurno uživati. Juli mesec je pravi trenutak da se prepustite uzbuđenju raftinga na razigranim brzacima i okružite netaknutom prirodom koja pleni lepotom i pozitivnom energijom.

Kada je rafting Tarom u pitanju, uobičajeno je da zvanična sezona spusta najčešće startuje u aprilu. Međutim, april i maj su meseci kada reka Tara pokazuje svoju najdivlju i najneobuzdaniju stranu, privlačeći iskusne raftere i od adrenalina zavisne avanturiste.

Vodostaj dostiže visoku tačku, a rečna struja postaje izuzetno jaka. Ovakvi uslovi stvaraju idealno okruženje za ekstremni rafting doživljaj. Slapovi su moćni i brzi i pružaju intenzivnu avanturu za sve hrabre koji se usude da se suoče sa izazovima reke. Težina raftinga tokom ovog perioda ponekad dostiže i V stepen od mogućih VI, što ukazuje na ekstremnost i zahtevnost spusta.

 

Rafting Tarom u julu

 

Rafting Tarom u junu je prilika da uživate u nešto blažoj, ali i dalje uzbudljivoj avanturi. Tokom juna, vodostaj reke Tare obično opada, što rezultira delimičnim umirivanjem brzaka. Iako slapovi i dalje pružaju snagu i moć, njihov intenzitet se smanjuje. Ovo stvara idealne uslove za one koji žele da iskuse čari brze reke, ali sa malo manje divlje i opasne atmosfere. Možete očekivati rafting pun uzbuđenja i adrenalina, ali sa blagim olakšanjem u pogledu zahtevnosti samog spusta.

Rafting Tarom u julu donosi savršeno vreme i idealne uslove za spektakularnu avanturu koju ćete pamtiti. Tokom ovog meseca, reka Tara je obično stabilna, a vodostaj i brzina reke su optimalni za uzbudljiv spust. Bez obzira na to da li ste već iskusni rafter ili se tek upuštate u ovu vrstu avanture, juli je fantastičan mesec za rafting Tarom.

 

RAFTING TAROM U JULU – UŽIVANJE U BLAGODETIMA LETA NA RECI

 

Rafting Tarom u julu-uzivanje u blagodetima leta na reci

 

Rafting Tarom u julu sinonim je za uživanje u svim blagodetima leta na reci i brojnim, uzbudljivim outdoor aktivnostima.

Važno je naglasiti da je rafting Tarom u julu preporučljiv apsolutno za sve. Najveći broj gostiju posećuje reku Taru i rafting kampove upravo tokom letnjih meseci, u julu i avgustu. Splaverenje je i dalje veoma brzo i prepuno adrenalina, ali reka nije toliko divlja i neukrotiva kao u prolećnim mesecima.

Iz tog razloga, rafting Tarom u julu je pravi izbor i za jedinstvenu i nezaboravnu porodičnu avanturu. Deca i odrasli mogu zajedno uživati u spektakularnom spustu niz reku, gde će svako dobiti dozu adrenalina prilagođenu svom uzrastu i iskustvu. Tokom jula, vodostaj Tare je obično umeren, što omogućava siguran i uzbudljiv spust za sve članove porodice.

 

Rafting Tarom u julu-uzivanje u blagodetima leta na reci

 

Rafting kamp Rajska rijeka će se postarati da uživate u svakom trenutku. Pored senzacionalnog i bezbednog rafting iskustva, profesionalne opreme i iskusnih, licenciranih skipera, obezbedili smo vam i udoban smeštaj, domaću kuhinju, bazen, privatnu plažu na Drini, večernju zabavu uz muziku uživo, dečije igralište, sportske terene, prostrano dvorište sa ležaljkama, kao i druge atraktivne sadržaje.

Ukoliko želite da maksimalno iskoristite vaš odmor i rafting Tarom u julu, spremni smo da vas povedemo i u druge sjajne avanture. Možete se upustiti u kanjoning, istražiti okolinu pešačenjem ili planinarenjem, doživeti uzbudljiv jeep safari, osetiti adrenalin na zip line-u ili uživati u jahanju konja, vožnji kvadovima, obilasku znamenitosti i atrakcija… Ove aktivnosti omogućavaju vam da se još više povežete sa prirodom i iskusite sve što naš prelepi kraj nudi.

 

Rafting Tarom u julu-uzivanje u blagodetima leta na reci

 

Pogledajte kompletnu ponudu naših aranžmana ovde i izaberite vaš idealni program boravka u Rajskoj rijeci. Iskoristite i sjajne akcije, pogodnosti i popuste koji se odnose na decu, grupe, boravak radnim danima i slično.

 

RAFTING TAROM U JULU – VREME

 

Rafting Tarom u julu-vreme

 

Rafting Tarom u julu podrazumeva pravo letnje vreme, sa malo potencijalnih padavina. Temperature su značajno više u odnosu na prolećne mesece i pružaju priliku da potpuno uronite u toplinu i sunčeve zrake.

Prosečna temperatura tokom dana dostiže oko 26°C, što je idealno za uživanje u raftingu rekom Tarom. Ovo je vreme kada se možete rashladiti i u vodi, mada je važno napomenuti da je reka Tara poznata po svojoj hladnoći, pa će samo najhrabriji odlučiti da zaplivaju u njoj.

Zanimljivo je da temperatura vode reke Tare ne beleži značajnije oscilacije tokom sezone. Kreće se od nekih 4 °C do maksimalnih 12 °C (tokom najtoplijeg letnjeg perioda). Prosečna temperatura tokom godine je oko 8 °C, u zavisnosti od same godine, odnosno vremenskih prilika koje je odlikuju.

 

Rafting Tarom u julu-vreme

 

S obzirom na planinsko okruženje, temperature noću mogu biti niže. Zato je važno da ponesete adekvatnu odeću kako biste se osećali udobno i pripremljeno za sve vremenske uslove. Rafting Tarom u julu je takođe prilika da uživate u vedrim noćima i zvezdama koje krase nebo iznad reka Tare i Drine, njihovih kanjona i grandioznih planinskih masiva.

Ako vas kojim slučajem na raftingu zatekne kiša, ne brinite! Spust će se održati, a kiša će samo dodati atraktivnost i dodatni izazov vašem iskustvu. Uzbuđenje koje dolazi sa spuštanjem rekom Tarom pod kišnim kapljicama pružiće vam jedinstvenu avanturu koju ćete dugo pamtiti. Važno je da se pridržavate sigurnosnih uputstava i nosite odgovarajuću opremu kako biste se osećali bezbedno tokom kišnih uslova.

 

REZERVIŠITE SVOJU AVANTURU

 

Rezervišite svoju avanturu

 

Rafting Tarom u julu je prilika da se rashladite u vrelim letnjim danima i istovremeno uživate u uzbudljivoj avanturi. Pripremite se da se prepustite čarima reke Tare i doživite nezaboravno iskustvo raftinga u jednom od najlepših meseci u godini, toplom i sunčanom – julu.

Iskoristite ovu priliku i rezervišite svoje mesto u rafting kampu Rajska rijeka već danas.

Pozovite +387 66 930 940 i obezbedite avanturu koju ćete zauvek pamtiti!

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments