fbpx

Zašto treba probati rafting Tarom

rafting tarom iskustva

Kako je rafting avantura postala iz godine u godinu sve popularnija, saznajte zašto treba probati rafting Tarom i zbog čega je svima toliko interesantan. Pre svega, rafting Tarom je jedna od najboljih aktivnosti na reci koje se može nazvati i splavarenje rekom, a prvo rafting splavarenje datira još iz 1964. godine kada su se ljudi spuštali niz reku drvenim splavovima.

Danas rafting Tarom predstavlja spoj avanture i uživanja gde vas očekuje mnoštvo zanimljivosti. Ukoliko odaberete još i pravi rafting kamp, spremite se za nezaboravne i uzbudljive trenutke. Rafting Tarom pružiće vam više od obične zabave, a sigurni smo i da ćete postati redovni posetioci našeg rafting kampa.

Upoznajte Rajska rijeka kamp, mesto gde je svaki trenutak poseban i nezaboravan i gde vas očekuje prava domaćinska atmosfera i najbolji rafting Tarom.

 

RAFTING TAROM

 

Rafting Tarom

 

Rafting Tarom sezona počinje u proleće, a da li ste znali da je reka Tara svetski poznata po svojim brzacima, bukovima, kao i vodopadima koji su i do 20m visoki? Ono što je važno znati, jeste da je rafting u proleće najuzbudljiviji, jer je upravo tada vodostaj reke najveći i tada rafting traje oko 1h. Letnji period kao i jesenji, opušteniji su i mirniji, jer opada vodostaj reke i tada rafting Tarom može trajati i do 4h.

Tokom raftinga očekuje vas nestvarno lepa priroda, očaravajući predeli, magični vodopadi… Rafting avantura kreće tako što ćete se sa ekipom i iskusnim skiperom odvesti do dela gde počinje rafting, zatim spuštate čamac i u neoprenskim odelima i čizmama, sa kacigom i prslukom krećete zajedno u avanturu.

Očekuje vas fenomenalan provod na reci, spoj adrenalina, avanture, uzbuđenja i pozitivne energije koji će na vas ostaviti poseban utisak. Nakon što se rafting Tarom završi, stižete u kamp Rajska rijeka gde vas očekuje preukusna večera i prijatno druženje sa ostalim posetiocima kampa.

 

kamp rajska rijeka

 

Naš kamp Rajska rijeka nalazi se na samoj obali Drine, što znači da je smaragdna boje Drine prvo što ćete ugledati tokom jutra. Neki kažu da jutarnja kafica kod nas nema cenu, zato dođite da se uverite u ono što mnogi trvde. Kamp Rajska rijeka vas očekuje, zato dođite da zajedno iskusimo i upoznamo sve prirodne lepote koje će vas sigurno ostaviti bez daha.

Rezervišite vaše mesto u kampu već danas pozivom na broj +387 66 930 940 ili nam pišite putem mail-a info@rajskarijeka.com.

T.Ž.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments