fbpx

Prvomajska avantura uz rafting Tarom

Kada je najbolje ići na rafting Tarom

Bliži se uzbudljiva prvomajska avantura uz rafting Tarom, što se čini kao pravi odabir za ovaj jedinstveni praznik koji proslavljamo u prirodi. Doživite nesvakidašnje iskustvo i osetite sve čari raftinga koji poslednjih godina beleži sve veće interesovanje. U susret lepom vremenu rafting Tarom je iskustvo koje se ne propušta, zato odabrite baš mesec maj i uživajte sa vašom ekipom u našem kampu Rajska rijeka, koji će vam pružiti nezaboravnu prvomajsku avanturu. Rafting Tarom je avantura koju mora svako barem jednom u životu iskusiti.

 

RAFTING TAROM

 

Rafting Tarom

 

Rafting Tarom predstavlja spoj zabave i uživanja koji pružaju visok nivo adrenalina, veliko uzbuđenje ali i odlično raspoloženje u kojem ćete uživati tokom celog dana. U pitanju je aktivnost na reci Tari koja se odvija u gumenom čamcu, uz iskusnog skipera i uz kompletnu opremu koja podrazumeva neoprensko odelo i čizme, kacigu i prsluk za spasavanje.

Poseban ugođaj pružiće vam naš rafting kamp Rajska rijeka koji postoji već nekoliko godina i gde vas očekuje prava topla domaćinska atmosfera. Uživaćete pored raftinga, i u dobroj hrani i u prijatnom druženju sa drugim posetiocima kampa.

Kamp Rajska rijeka smešten je u Foči, gde se nalaze svi rafting kampovi, a pored raftinga, imaćete priliku da kod nas iskusite i zip line, hiking, jeep safari ili jahanje konja. Svaka od ovih aktivnosti je pravo zadovoljstvo i veliko uzbuđenje, zato preporučujemo da iskusite baš svaku od ovih aktivnosti kako biste u potpunosti bili u dodiru sa prirodom.

Uživaćete u nestvarno lepim predelima koji okružuju kamp, očekuju vas neodoljivi planinski masivi, magične prirodne lepote i vidikovci koji oduzimaju dah. Ukoliko još uvek niste bili u prilici da posetite nacionalni park Sutjeska, prvomajski rafting Tarom je savršena prilika da uživate u ovim lepotama.

 

RAFTING TAROM ISKSUTVA

 

rafting tarom iskustva

 

Svako ko je iskusio rafting Tarom, iskustva su i više nego pozitivna, čak i kod onih koji su bili skeptični da li da isprobaju rafting ili ne. Svako ko se upustio u ovu avanturu, poželeo je to ponovo da učini. Ono što je interesantno, jeste da je sve više avanturista koji nam se iznova vraćaju kako bi opet osetili moći prirode kroz rafting Tarom.

Očekuje vas puno zabave i uživanja u našem kampu Rajska rijeka, za koji ćete takođe čuti samo reči hvale. Zadovoljstvo gostiju je siguran pokazatelj da radimo pravu stvar, zato dođite i uverite se da je rafting Tarom kod nas zaista posebna priča.

Rezervišite vaše mesto u kampu Rajska rijeka već danas pozivom na broj +387 66 930 940 ili na mail info@rajskarijeka.com.

Kamp Rajska rijeka vas sa zadovoljstvom očekuje!

 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments