fbpx

Rafting na Tari za celu porodicu

Rafting na Tari sa porodicom

Planirate rafting na Tari za celu porodicu? Na pravom ste mestu, jer vam predstavljamo najbolji rafting kamp koji se nalazi u Foči, i to ni manje, ni više, nego na samoj obali Drine. Ne propustite priliku da doživite nezaboravno isksutvo u prirodi koje ćemo vam mi pripremiti, vaše je samo da ponesete dobro raspoloženje i želju za avanturom.

Rafting na Tari za celu porodicu biće sjajna zabava u kojoj ćete uživati, ponovo se zbližiti, dobro se zabaviti i stvoriti nove uspomene kojih ćete se rado sećati. Nije važno da li imate 15 ili 55 godina, rafting na Tari je prava zabava za sve generacije.

 

RAFTING NA TARI

rafting na tari

Rafting na Tari je osmišljen tako da ga svi mogu iskustiti jer vas u našem kampu očekuje kompletna oprema za rafting. Ona podrazumeva neoprensko odelo, neoprenske čizme, kacigu i pojas za spasavanje. Ovo je sve što vam je neophodno za rafting, dok će u avanturu sa vama poći naš iskusni skiper. Gotovo svi zaposleni kod nas rođeni su u obom području, tako da će vam adekvatno približiti kakav je zaista ovde užitak ua sva čula.

Često nas posećuju porodice sa mališanima, a obezbedili smo i za njih sve za rafting, kao i zabavu nakon ove avanture. Pre nego što se uputite na more, svratite u naš rafting kamp i iskusite sve što nudimo za vas. Pored avanture rafting Tarom, tu je i zip line, hiking, jeep safari i jahanje konja.

Ulepšate svoj vikend sa porodicom dodatnim avanturama i stvorite najlepše fotografije koje će svakoga oboriti sa nogu svojom lepotom. Želimo da zaista uživate i da se dobro provedete kod nas, posebno kada je o najmlađima reč.

U kampu Rajska rijeka boravak je pravi raj, zato nas posetite i shvatićete o čemu je reč. Provedite kvalitetno vreme sa svojom porodicom u našem kampu i već danas rezervišite termin putem broja +387 66 930 940.

T.Ž.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments