fbpx

Zašto je rafting Tarom odlična ideja za team building

Zašto je rafting Tarom odlična ideja za team building

Ako ste po prirodi avanturista, saznajte zašto je rafting Tarom odlična ideja za team building sa vašim kolegama, a mi vam garantujemo da vas očekuje neverovatan provod. Ima li išta lepše nego kada organizujete zajedno sa kolegama team building daleko od svoje kuće, u prirodnom ambijentu uz vrhunsku zabavu na reci? Rafting Tarom je sjajna ideja za avanturu koja se pamti, zato smatramo da će vam se naš kamp Rajska rijeka posebno dopasti jer ćemo se potrudtiti da vam maksimalno ulepšamo team building druženje.

Rafting Tarom predstavlja pravo uzbuđenje kako onim koji će po prvi put iskusiti avanturu, tako i onima koji svake godine raftinguju. Rafting je tu da vam pruži visok nivo adrenalina, veliko uzbuđenje, osmeh na lice i užitak za sva čula. Upoznajte se malo bolej sa svojim kolegama, provedite više vremena zajedno i uživajte u svim lepotama koje vas u rafting kampu očekuju.

 

RAFTING TAROM

 

rafting tarom

 

Za rafting Tarom avanturu potrebna vam je oprema, ali to vas očekuje u našem kampu. Oprema podrazumeva neoprensko odelo i čizme, kaciga i pojas za spasavanje. Dobićete veliki gumeni čamac u koji može stati više osoba, a u avanturu sa vama poći i iskusni skiper koji savršeno poznaje reku Taru. U zavisnosti od period u godini kada ćete iskusiti rafting Tarom, zavisi i dužina trajanja raftinga.

Tokom proleća je vodostaj reke brži i jači, pa i rafting traje oko sat vremena, dok tokom leta i jeseni rafting Tarom traje i do nekoliko sati. U kampu Rajska rijeka očekuje vas udoban i moderan smeštaj gde vas pored kvalitet odmora, očekuje i priajtno večernje druženje sa drugim posetiocima kampa.

U kampu uz rafting Tarom imate priliku da iskusite i zip line, hiking, jeep safari koji će vam dodatno ulepšati i dočarati team building. Spremite se za more dobre energije, dobrog druženja sa kolegama i za uživanje kakvo do sada niste iskusili.

Rezervišite vaše mesto putem broja +387 66 930 940 za najbolji rafting Tarom i team building koji vas neće ostaviti ravnodušnim u kampu Rajska rijeka!

T.Ž.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments