fbpx

Rafting na Tari kao najbolja avantura u proleće

Rafting na Tari kao najbolja avantura u proleće

Daćemo vam nekoliko razloga zašto rafting na Tari najbolja avantura koju morate iskusiti u proleće i zbog čega je ova aktivnost doživela toliku ekspanziju poslednjih godina. Rafting na Tari izaziva sve veće interesovanje kod ljudi, upravo iz toga razloga jer pruža visok nivo adrenalina, daje uzbuđenje, osmeh na licu ali pruža i dobro druženje sa celom ekipom.

Rafting na Tari je avantura koju ćete obožavati jer, pored aktivne zabave imaćete priliku i da upoznate najlepše prirodne lepote koje je moguće videti samo uz rafting Tarom. Osetite moć prirode uz najbolji rafting na Tari u proleće koji vam garantuje nezaboravne trenutke.

 

RAFTING NA TARI

Rafting na Tari

 

Rafting na Tari pružiće vam i više od obične avanture, zato se dobro pripremite za ono što vas očekuje. Vratićemo se na temu rafting na Tari u proleće, čija sezona tada i počinje i ovo je period kada je reka najbrža, sa puno brzaka, što znači da je ovo savršena avantura za one iskusne. U toku proleća, zbog svoje brzine, rafting tada traje oko sat vremena, dok u toku leta i jeseni može trajati i do četiri sata.

U našem kampu Rajska rijeka očekuju vas i druge aktivnosti koje možete ukombinovati sa raftingom, a to su jeep, safari, hiking, zip line i jahanje konja. Svaka od ovih avantura je priča za sebe, zato Vam preporučujemo da iskusite svaku od ovih aktivnosti kod nas.

Ono što je sigurno, jeste da ćete poželeti ponovo da nam se vratite, kako biste ponovo doživeli istu avanturu i isti osećaj koji vas obuzima – a to je uzbuđenje i velika radost. Pružićemo vam pravi užitak, udoban smeštaj i najlepše ukuse koje smo pripremili od namirnica sa našeg područja.

Rafting na Tari u proleće biste trebali da uvrstite u svoju listu avantura koje morate iskustiti, zato nas pozovite na broj  +387 66 930 940 i rezervišite vaš smeštaj već danas.

Rajska rijeka kamp vas sa nestrpljenjem očekuje!

T.Ž.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments