fbpx

Tara rafting je iskustvo koje se ne propušta

rafting tarom

Kao i mnoge avanture, i Tara rafting je iskustvo koje se ne propušta i koje svako treba da doživi barem jednom u životu. Upoznajte sve prirodne lepote i njene čarolije uz najbolji Tara rafting gde vas očekuje nezaboravno isksutvo i doživljaj koji ćete pamtiti. Predstavljamo vam jednu od najpopularnijih avantura u prirodi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim i koja poslednjih godina beleži sve veće interesovanje kod ljudi. Ukoliko ste zamišljali aktivan odmor gde ćete posetiti prelepa mesta a ujedno se i kvalitetno odmoriti, Tara rafting je odlična prilika da uživate u svemu što ste zamislili.

 

TARA RAFTING

tara rafting

 

Tara rafting predstavlja vožnju gumenim čamcem kroz rečne brzake dok je reka dinamična, što pruža visok nivo adrenalina i užitak za sva čula. Tara rafting je treća po redu reka u svetu za rafting avanturu, zbog čega sve češće možemo videti turiste iz inostranstva koji su došli kako bi iskusili Tara rafting avanturu.

Predstavljamo vam naš sjajni kamp Rajska rijeka koji postoji već nekoliko godina i nudi nezaboravnu avanturu Tara rafting kao i moderne smeštajne jedinice gde ćete potpuno uživati i lepo se odmoriti. Imaćete priliku da uživate u neodoljivim prirodnim lepotama koje okružuju kamp, u kupanju u bazenu koji se nalazi u sklopu kampa, zatim i u odbojci fudbalu koje možete igrati sa drugim posetiocima kampa.

Pored Tara rafting avanture, kamp Rajska rijeka nudi vam i druge aktivnosti kao što su jeep safari, zip line, hiking i jahanje konja, a koje možete ukombinovati sa rafting avanturom. Spremite se za dobru zabavu, odličnu klopu i odmor kakav ste oduvek zamišljali. Tu smo davam pružimo nezaboravne trenutke u kojima možete uživati zajedno sa vašim dragim ljudima.

Tara rafting sezona počinje u proleće i traje sve do jeseni, zato ne propustite priliku da doživite najbolji rafting Tarom i iskusite potpuno novi vid zabave koja budi sva čula. Rezervišite svoje mesto u kampu već danas pozivom na broj +387 66 930 940 ili putem mail-a info@rajskarijeka.com.

T.Ž.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments