fbpx

Prvomajski rafting Tarom

Odmor kakav zaslužujete uz rafting na Tari

Ne propustite prvomajski rafting Tarom koji će ovo godine biti pravo uzbuđenje. U susret lepom vremenu i sunčevim zracima,  rafting Tarom je iskustvo koje se ne propušta. Doživite rafting za 1. maj i uživajte sa vašom ekipom u popularnom kampu Rajska rijeka, koji će vam pružiti nezaboravnu prvomajsku avanturu. Vaše je samo da ponesete dobro raspoloženje i da se prepustite čarima i lepoti koja vas ovde očekuje.

Spremite se za avanturu koja vam garantuje visok nivo adrenalina, a ukoliko ste zavisnik od istog, ovo je sjajna prilika da se upustite u ovaj sport na reci koji je poslednjih godina postao izuzetno popularan. Dinamičnost vode zavisi od perioda godine u kojem ćete iskusiti rafting na Tari, a proleće je definitivno najbolji period za rafting jer je tada reka najbrža i najuzbudljivija za avanturu.

Rafting Tarom predstavlja „splavarenje“ vodom  ili vožnju na gumenim čamcima gde može stati od 8 do 10 ljudi, a sama avantura rafting na Tari može trajati od 1h do 4,5h, u zavisnosti od brzine toka reke. Prvomajski rafting Tarom će trajati duže jer je reka pravo uzbuđenje za sve avanturiste.

 

RAFTING TAROM 2023

 

rafting tarom 2023

 

Rafting Tarom 2023 sprema vam nova uzbuđenja i puno zanimljivosti u kojima ćete sigurno uživati, zato ne propustite priliku da doživite rafting Tarom na pravi način. U poslednje vreme veliki broj ljudi odlučuje se za rafting na Tari, a razlog tome jeste želja za adrenalinom i kvalitetnim druženjem koje možete iskusiti sa svojim prijateljima. Ljubitelji prirode i oni koji žele da je bolje upoznaju, posebno će uživati u ovoj avanturi koje ćete imati priliku da posetite neodoljiva mesta koja je moguće videti samo uz rafting Tarom.

U kampu Rajska rijeka dobićete kompletnu opremu za rafting koja podrazumeva neoprensko odelo, čizme, kacigu i prsluk za spasavanje. Biće ovo jedinstveni doživljaj koji ćete prepričavati svima, a zatim ga i vrlo brzo ponoviti.

Za sve ljubitelje avantura pripremili smo prvomajske ponude kojima nećete odoleti, a rafting Tarom avanturu možete ukombinovati sa još nekom aktivnošću poput hikinga, jahanja konja, zip line-a ili jeep safarija. Odaberite najbolje za sebe i svoje prijatelje i doživite rafting Tarom i uzbudljivu avanturu u prirodi, baš onako kako ste oduvek zamišljali!

Rezervišite vaše mesto u kampu Rajska rijeka već danas pozivom na broj +387 66 930 940 ili na mail info@rajskarijeka.com.

Kamp Rajska rijeka vas sa zadovoljstvom očekuje!

T.Ž.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments