fbpx

Najbolji prvi maj na Tari – iskusite rafting Tarom na pravi način

Najbolji prvi maj na Tari - iskusite rafting Tarom na pravi način

Prvi maj na Tari uz rafting Tarom biće jedinstveno iskustvo koje svako barem jednom u životu treba doživeti. Verujemo da su mnogima od vas asocijacije na Prvi maj – kampovanje, druženje u prirodi, roštilj, izleti. Reč je o Međunarodnom prazniku rada,  koji je nastao sa namerom da se obeleži sećanje na demonstracije radničkog pokreta daleke 1886. godine, koje su održane u Čikagu.

Od dana u kome se ističe značaj  borbe za ukazivanje na radna prava i bolji položj radnika došli smo do dva dana  u kojima želimo da uživamo i da ne radimo ništa! To je mnogima prilika za preko neophodan odmor gde možemo uživati sa našim dragim ljudima.

Najčešće se baš tada okupimo sa društvom i porodicom, a posebna je poslastica ukoliko se dva dana praznovanja – 1. i 2. maj uklope sa vikendom. Tada možemo da se uputimo i na neko putovanje, a jedna od opcija koja se za vreme prvomajskih praznika nudi je i rafting Tarom.

 

RAFTING TARA U MAJU

rafting tara u maju

 

Kada je u pitanju rafting Tara je odličan izbor za avanturu u maju, jer je voda tada brza, pa će svi oni koji vole adrenalin zaista uživati. Vreme je u ovom periodu lepo, sunčano, sve oko nas je zeleno, priroda se uveliko probudila i uvodi nas u leto.

Uz činjenicu da je voda u ovom periodu najbrža slaže se i ona da su najbolji rafting kampovi smešteni baš u delu reke Tara koja je i najatraktivnija na njenih poslednjih 15 kilometara. Upravo ovde se nalazi i Rajska Rijeka kamp gde vas očekuje nezaboravno iskustvo.

Budite sigurni da ćemo vas ugostiti kako dolikuje i da ćemo se potruditi da na poseban način doživite ovakvo iskustvo i boravak kdo nas. Spremili smo vam različite pogodnosti, zato na vreme obezbedite sebi mesto u najlepšem kampu Rajska rijeka.

Kontaktirajte nas telefonom i proverite raspoloživost smeštaja ili detalje aranžmana već sada – +387 66 930 940 ili putem mail-a info@rajskarijeka.com.

 

ZAŠTO DA ODABERETE RAFTING TAROM?

rafting tarom

 

Rafting Tarom trebalo bi da iskusite i u bilo kom drugom periodu tokom sezone, koja traje od aprila pa sve do oktobra. Uživaćete u izazovnoj avanturi koja spada u red ekstremnih sportova, a koja na jedinstven način spaja odmor, spokoj i uživanje u netaknutoj prirodi i adrenalinski naboj koji pokreće celo telo.

Kada je reč o Tari, ova reka oduševiće vas u svakom smislu, posebno svojom lepotom. Ova “suza Evrope” u gornjem toku je toliko čista, da može da se pije tokom raftinga. Dugačka je 146,4 kilometara, a njen kanjon je najdublji na našem kontinentu i to sa dubinom od 1.333 metara.  Iskusite rafting Tarom čaroliju i priuštite sebi trenutke za pamćenje, zato odaberite prvi maj i uživajte zajedno sa nama.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments