fbpx

Zašto je rafting Tara najbolji

Zašto je rafting Tara najbolji

Zašto je rafting Tara najbolji? Razloga za to je mnogo, ali, mi ćemo ovde pomenuti samo neke od njih.

Rafting ture se organizuju na brojnim rekama u regionu, kao i širom planete. Međutim, dobro je poznato da je rafting Tara jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih, kao i da svake godine privlači ogroman broj posetilaca. Ljubitelji avanture i adrenalinskog naboja dolaze u naš kraj i na našu smaragdnu lepoticu Taru iz čitavog sveta, pa čak i sa drugih kontinenata.

Dobar glas se daleko čuje, pa se tako i saznalo, i nebrojeno puta potvrdilo, da ne postoji mnogo rafting mesta koja mogu da ponude uzbuđenje kao što to može i čini rafting Tara. Takođe, sudeći po recenzijama naših gostiju, ne postoji ni mnogo rafting klubova koji se mogu pohvaliti tako visokim ocenama i tolikim brojem zadovoljnih raftera, kao što to može učiniti naš rafting kamp Rajska rijeka.

 

RAFTING TARA – MOĆNA REKA I LEPOTA PRIRODE

 

Rafting Tara moćna reka i lepota prirode

 

Rafting Tara se ukratko može opisati kao moćna reka i lepota prirode. To su ujedno i najvažniji razlozi zbog kojih se rafting Tara smatra za najbolji.

Sama reka Tara je jedna od najposebnijih i, po mišljenju većine, najlepših reka u Evropi. Ova ponosna i divlja gorska lepotica se ne da lako ukrotiti i savladati. Duga je čak 146 kilometara, a spust rafting čamcina je moguć u dužini od skoro 100 kilometara.

Zahvaljujući prosečnom padu od 4,5 m po kilometru prepuna je iznenađenja, izazova i uzbuđenja, što predstavlja pravu poslasticu za sve raftere. Zato je i porede sa čuvenim rekama Zambezi i Kolorado. U zavisnosti od godišnjeg doba i visine vodostaja, težina rafting Tara avanture se kreće od III do V stepena (od mogućih VI).

 

Rafting Tara moćna reka i lepota prirode

 

Ukoliko još uvek niste doživeli rafting Tara iskustvo, pretpostavljamo da bi vam bilo zanimljivo da saznate šta vas očekuje i šta sve možete videti.

Iako je rečima to nemoguće opisati i dočarati, sigurni smo da ćemo vam zagolicati maštu kada kažemo: najdublji i najlepši kanjon, moćni bukovi, divlji i učestali brzaci, kolosalni planinski masivi, smaragdno zelena boja Tare koja je pitka celim svojim tokom, veličanstveni vodopadi, autentična flora i fauna, senzacionalni vidikovci

I naravno, najbolji raftting kamp Rajska rijeka, druženje, ljubaznost i gostoprimstvo, jedinstvena domaća kuhinja i ukusna hrana, licencirani skiperi i vodiči, kao i sjajne mogućnosti da isprobate brojne outdoor aktivnosti.

 

RAFTING KAMP RAJSKA RIJEKA

 

Rafting kamp Rajska rijeka

 

Rafting kamp Rajska rijeka je dakle još jedan je od razloga zbog kojih je rafting Tara tako poseban. Mi smo tu kada poželite da pobegnete u prirodu na potpunu regeneraciju tela, oporavak svih čula, na terapiju zelenilom i rekom.

Daleko od civilizacije i gradske užurbanosti, smeštena na samoj obali Drine, okružena nestvarnim prirodnim lepotama, Rajska rijeka je rustična i autentično prirodna, a istovremeno dovoljno moderna, opremljena i prilagođena komfornom i prijatnom boravku svojih gostiju i posetilaca.

Naše smeštajne jedinice uključuju bungalove i sobe sa pogledom na planinu i privatni deo plaže i opremljene su po poslednjim standardima za ovaj tip smeštaja.

 

Rafting kamp Rajska rijeka

 

U okviru kampa se nalazi i restoran domaće kuhinje, bazen, tereni za sportske aktivnosti, uređeno dvorište, igralište za decu… A ukoliko poželite da vaše rafting Tara utiske i oduševljenje odmah podelite sa prijateljima i porodicom, na raspolaganju vam je brzi WiFi internet kojim je pokriven celokupni prostor kampa.

I ono što je najvažnije, obezbedili smo vam kompletnu, atestiranu i najsavremeniju opremu za rafting, tako da o tome ne morate brinuti. Vaše je samo da dođete i uživate, a mi ćemo se postarati za sve ostalo.

U rafting avanturu će vas povesti najbolji skiperi, iskusni i obučeni, o čemu svedoče i međunarodne IRF licence koje poseduju.

 

GOSTOPRIMSTVO I DOMAĆA KUHINJA

 

Gostoprimstvo i domaća kuhinja

 

Gostoprimstvo, ljubaznost, domaća kuhinja i ukusna hrana su razlozi za koje mnogi gosti kažu da bi se čak samo zbog njih ponovo vratili u Rajsku rijeku.

Rafting Tara je avantura koja iziskuje dosta energije. A, ima li šta lepše nakon aktivnog dana u prirodi nego se okupiti u kampu, družiti sa sjajnim ljudima i uz pesmu i muziku uživati u odličnoj hrani i veseloj atmosferi.

Kod nas ćete probati najlepše tradicionalne specijalitete lokalne kuhinje, kao što su: priganice, kačamak, skorup, domaće kiselo mleko, domaći pršut, slanina, jela spremana ispod sača (hleb, pogače i pite savijače, jagnjetina, jaretina i teletina), pastrmka, meso sa roštilja, čorbice, vrganji, lisičarke, bukovače, rujnice, urmašice, baklave i mnoge druge gurmanske đakonije.

 

RAFTING TARA I DRUGE AKTIVNOSTI U PRIRODI

 

Rafting Tara i druge aktivnosti u prirodi

 

Rafting Tara je savršena prilika da isprobate i druge aktivnosti u prirodi.

Srdačni i iskusni vodiči našeg kampa povešće vas u najlepše avanture u nacionalnim parkovima Durmitor i Sutjeska. Zajedno možemo uživati i istraživati jedinstvene lepote jezera (Trnovačko, Pivsko i jezera Zelengore), planina (Maglić, Durmitor, Volujak, Zelengora, Žabljak), kanjona (Pive, Tare, Drine i Hrčavke)…

Možemo planinariti, jahati konje, isprobati zip line, krenuti u jeep safari, vožnju kvadovima ili turistički obilaziti okolne gradove i znamenitosti.

Mogućnosti su neogranične. Izaberete aranžman i ponudu u skladu sa vašim željama i raspoloživim vremenom, a mi ćemo se postarati da se nezaboravno provedete.

Rafting Tara i Rajska rijeka Vas sa radošću očekuju! Kontaktirajte nas putem broja +387 66 930 940 ili  nam pišite putem mail-a info@rajskarijeka.com

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments