fbpx

Rafting Tarom – 100km čarolije

Rafting Tarom - 100km čarolije

Rafting Tarom vam može ponudi čak 100km istinske čarolije ukoliko se odlučite za veličanstveni spust celom dužinom njenog plovnog toka.

Da li ste spremni da se prepustite ovoj jedinstvenoj ekspediciji? Smaragdna lepotica Balkana, reka Tara, sa svojim neverovatnim pejzažima i brzacima koji ostavljaju bez daha, krije neka od najuzbudljivijih i najlepših iskustava koje priroda može da ponudi. Reći ćemo samo da Tara ima mnogo više od 20 izuzetno atraktivnih bukova i brzaka i da će vam rafting Tarom omogućiti da vidite i nekoliko grandioznih vodopada čija visina nadmašuje 20 metara.

 

Rafting Tarom - 100km čarolije

 

Svaki trenutak na ovom čudesnom putovanju je magičan. Rafting Tarom je uvek nezaboravan doživljaj, a posebno kada izaberete da upoznate svaki pedalj čudesnog kanjona najlepše evropske reke i prođete njen gornji i donji tok. Svaki novi pređeni kilometer otkriće vam novu tajnu, doneti neočekivana otkrića i učiniti da vas obuzme jedna sasvim posebna i drugačija vrsta uzbuđenja.

Rafting Tarom i 100 kilometra neprekidne adrenalinske avanture sa različitim nivoima težine raftinga će testirati vaše veštine i hrabrost, ali i doneti mnogo uživanja. Zaronićete duboko u srce prirode i osetiti njene promenljive otkucaje. Od blagih, mirnih i slikovitih delova reke do silovitih, strmih i neukrotivih brzaka i bukova, Tara će vas osvajati, zavoditi, ostavljati bez daha i istovremeno oduševljavati svojom snagom i osećajem slobode koji vam pruža.

 

Rafting Tarom - 100km čarolije

 

Za rafting Tarom kažu da je izazovna avantura koja spada u red ekstremnih sportova, a koja na jedinstven način spaja odmor, spokoj i uživanje u netaknutoj prirodi i adrenalinski naboj koji pokreće celo telo. A sve to se na najbolji način može videti i iskusiti kada krenete u spust celom dužinom ove divlje i razigrane planinske reke i njenog grandioznog kanjona.

Ako smo vam dovoljno zagolicali maštu da poželite da rezervišete aranžman Rafting Tarom – 100km čarolije, planirajte da za ovu avanturu izdvojite četiri dana.

 

RAFTING TAROM – ČETVORODNEVNI ARANŽMAN

 

Rafting Tarom – četvorodnevni aranžman

 

Rafting Tarom – četvorodnevni aranžman u organizaciji našeg rafting kampa Rajska Rijeka je ponuda koju ne smete propustiti ukoliko tražite nezaboravne trenutke i neponovljive dane u prirodi ispunjene druženjem, uzbuđenjem i dobrom energijom. Računajte i na iskreno gostoprimstvo, ljubaznost i autentične specijalitete lokalne kuhinje.

 

Rafting Tarom – četvorodnevni aranžman

 

Šta vas očekuje kada rezervišete četvorodnevni aranžman za rafting Tarom?

 • Dva puna pansiona i jedan polupansion (4 dana, 3 noćenja i 8 obroka). Večera za 1. dan; doručak, ručak i večera za 2. dan; doručak, ručak i večera za 3. dan; doručak za 4. dan
 • Udoban i moderan smeštaj (u sobama ili bungalovima sa sopstvenim kupatilom)
 • Rafting Tarom u trajanju od dva dana
 • Obezbeđeno korišćenje kompletne, najsavremenije rafting opreme (neoprensko odelo, kaciga, prsluk, čizmice)
 • Prevoz od kampa do Đurđevića Tare (polazne tačke za vaš rafting Tarom)
 • Uključena boravišna taksa, osiguranje i taksa za rafting
 • Usluge iskusnog tima licenciranih skipera i vodiča
 • Mogućnost korišćenja bazena u kampu Rajska Rijeka
 • Sportski tereni i igralište za decu
 • Restoran tradicionalne kuhinje
 • Zabava u kampu
 • Kompleks rafting kampa pokriven WiFi internetom
 • Parking sa video nadzorom
 • Iznajmljivanje GoPro kamera
 • Fakultativni izleti
 • Specijalni popusti za decu, grupe i ture radnim danima

Za rafing je uvek pravo vreme. Zato, ne oklevajte da nas kontaktirate. Pozovite +387 66 930 940 ili nam pišite na info@rajskarijeka.com

Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na svako Vaše pitanje vezano za raftingom Tarom i ugostimo Vas u Rajskoj rijeci!

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments