fbpx

Tara rafting smeštaj – Osetite toplinu doma u prirodi

Tara rafting smeštaj – Osetite toplinu doma u prirodi

Tara rafting smeštaj – osetite toplinu doma u prirodi i uživajte u ljubavi koju smo uložili u izgradnju novih smeštajnih jedinica!

Proširili smo kapacitete i dodatno ulepšali naš mali raj za sve ljubitelje prirode i avanturiste. Potrudili smo se da se u našim autentičnim, komfornim i prijatnim bungalovima osećate kao kod kuće. Poželeli smo i da Vam darujemo mogućnost da uživate u spektakularnom pogledu na reku i impresivne planinske masive jer znamo da vam je to neophodno.

Kada preopterećeni poslom, umorni od užurbanog gradskog tempa života, iscrpljeni od gužve u saobraćaju i prezasićeni od računara i telefona odlučite da pobegnete u prirodu i poklonite sebi Tara rafting, dobrodošli ste u kamp Rajska Rijeka.

 

Tara rafting smeštaj – Osetite toplinu doma u prirodi

 

Smešten na obali smaragdno zelene Drine, svaki bungalov je dizajniran i uređen tako da bude savršen za Tara rafting avanturu i odmor na vodi.

Izrađeni ručno od drveta sa okolnih planina, naši bungalovi ne narušavaju prirodni ambijent i čuvaju rustični stil ovog podneblja. Istovremeno, opremljeni su po poslednjim standardima za ovaj tip smeštaja i poseduju sve što vam je potrebno, uključujući nezaobilazni element naše svakodnevice – WiFi internet.

 

Tara rafting smeštaj – Osetite toplinu doma u prirodi

 

Zamislite da, dok se lagano budite ujutru, iz topline udobnog kreveta, gledate kako se magla iznad Drine podiže, a nijanse vode i okolnog zelenila prepliću i stapaju u spektakularnu sliku. Kako vam zvuči sledeća scena? Spremate se za Tara rafting i ispijate prvu jutarnju kafu posmatrajući kako sunce polako izranja iznad brda i svojim zracima stvara čaroliju nad rekom. Možda više volite magičan zalazak sunca koji će vas u potpunosti opčiniti?

Ukoliko odlučite da posetite naš rafting centar, na pravom ste putu da sve ovo vidite i doživite jer se neka iskustva rečima ne mogu opisati.

 

TARA RAFTING – SPOJ AVANTURE I ODMORA

 

Tara rafting - spoj avanture i odmora

 

Tara rafting predstavlja najbolji spoj avanture i odmora koji sebi i svojim najdražima možete pokloniti. Bilo da se avanturistički nadigravate sa razigranim i moćnim bukovima Tare ili ležerno relaksirate na bazenu ili udobnim ležaljkama u hladovini našeg dvorišta, rafting kamp Rajska Rijeka vam garantuje da ćete se sjajno provesti, fantastično osećati i kao nikada pre uživati.

Naši skiperi su vrhunski veslači (poseduju sertifikat Internacionalne Rafting Federacije) i odlični poznavaoci Tare i Drine. Gotovo svi su rođeni i stasali u ovom kraju, tako da savršeno znaju svaki kamen, brzak, uvalu, vodopad ili vidikovac. Zahvaljujući njima, Tara rafting će biti maksimalno bezbedan, uzbudljiv i zabavan doživljaj. Budite sigurni i da vam neće promaći bilo šta što je vredno da se vidi, obiđe ili fotografiše.

 

Tara rafting - spoj avanture i odmora

 

Rajska Rijeka nije običan kamp. Kako naši gosti kažu, ona predstavlja pravu malu oazu mira, uživanja ali i hedonizma i dobre zabave.

Pored prvoklasnog smaštaja, kompleks kampa ispunjavaju brojni sadržaji i objekti. Pomenimo najpre restoran tradicionalne domaće kuhinje na koji smo posebno ponosni. U njemu se pripremaju i služe jedinstveni kulinarski specijaliteti koji su praznik za sva čula i naši dragi gosti ih jednostavno obožavaju.

Iako je Tara rafting ono po čemu smo prvenstveno prepoznatljivi, nudimo i mnoštvo mogućnosti za zabavu unutar samog kampa, ali i na mnogobrojnim outdoor aktivnostima u okolini.

 

Tara rafting - spoj avanture i odmora

 

Na raspolaganju su vam: bazen, privatna plaža na Drini, tereni za odbojku i mali fudbal, igralište za decu, prostrano dvorište, bilijar… U večernjim satima, restoran postaje mesto za muziku uživo, đuskanje, upoznavanje i druženje.

Ukoliko želite da pored Tara rafting doživljaja iskusite još malo avanture, povešćemo vas na jeep safari, vožnju kvadovima, hiking, kanjoning, zip line, jahanje konja

Pogledajte kompletnu ponudu naših aranžmana ovde, a mi vas čekamo Vas u Rajskoj rijeci!

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments