fbpx

Tradicionalni prvomajski rafting

Tradicionalni prvomajski rafting

Tradicionalni prvomajski rafting je jedna od najuzbudljivijih avantura koje možete iskusiti na reci Tari.

Prvi maj se različitim manifestacijama obeležava u gotovo svim krajevima sveta, a kod nas, u Rajskoj rijeci, se tradicionalno organizuje praznični rafting koji privlači veliki broj, pozitivnih, nasmejanih i druželjubivih posetilaca. Rafting Tarom u proleće, kada je vodostaj najviši i Tara najbrža, pravi je trenutak da testirate svoju hrabrost i avanturistički duh, te iskusite najbolji adrenalinski rafting koji će prevazići sva vaša očekivanja i ranija iskustva sličnog tipa.

Proleće donosi nešto zahtevnije i ekstremnije uslove za rafting, što ga čini idealnim izborom za one sa većim iskustvom ili za avanturiste koji su spremni da se suoče sa brzinom i snagom reke. U ovom periodu brzaci Tare dosežu težine kategorija IV i V, pa čak ponekad i VI, čime se stvaraju optimalni uslovi za neverovatno i nezaboravno, adrenalinskim udarima nabijeno iskustvo i savršen rafting doživljaj.

Za razliku od leta i jeseni, kada rafting spust u najatraktivnijem, donjem delu kanjona, od Brštanovice do Šćepan Polja, sa ukupnom dužinom od oko 25 kilometara, može potrajati i do četiri sata, prolećni spust rekom Tarom je znatno brži i pun akcije, te obično, traje malo preko sat vremena.

 

PROLEĆNI RAFTING – BEZBEDNOST I OPREMA

 

Tradicionalni prvomajski rafting

 

Nema potrebe za zabrinutošću kada je u pitanju prolećni, pa samim tim i prvomajski rafting i vaša sigurnost. Bilo da posedujete iskustvo ili ste se u čamcu, na divljoj planinskoj reci, našli prvi put – ključno je samo da se pridržavate osnovnih sigurnosnih pravila raftinga i pratite instrukcije vašeg skipera.

Naši iskusni skiperi iz rafting kampa Rajska Rijeka su sertifikovani i ne samo da imaju profesionalnu obuku, već i obilje praktičnog iskustva. Većina njih je i rođena i stasala u području oko Tare i Drine, te ove planinske reke zaista odlično poznaju.

Kao vaši vodiči kroz ovu nezaboravnu priču zvanu prvomajski rafting na Tari, oni će se pobrinuti za vašu sigurnost i osigurati da vaše putovanje rekom bude bezbedno. Za one koji se prvi put upuštaju u rafting i nemaju prethodno iskustvo, naši skiperi će demonstrirati pravilan način držanja i korišćenja vesla, objasniti postupke u različitim situacijama, i još mnogo toga. Takođe će se potruditi i da vam predstave čarobne prirodne lepote kroz koje ćete proći tokom vašeg rafting putovanja.

Rafting kamp Rajska Rijeka svojim gostima obezbeđuje i vrhunsku, atestiranu opremu. Tokom raftinga, bićete opremljeni neoprenskim odelom, kacigom, spasilačkim prslukom i posebnim čizmicama, sve kako bi vaša avantura bila što prijatnija i bezbednija.

 

PRVOMAJSKI RAFTING TAROM + GRATIS FOTO SAFARI, 30.04 – 03.05.

 

Prvomajski rafting aranžmani akcije i popusti

 

U duhu praznične atmosfere, pripremili smo specijalnu ponudu, sa poklonom za naše drage goste –  Prvomajski rafting Tarom + gratis foto safari.

U pitanju je četvorodnevni aranžman, od 30. aprila do 3. maja, koji pruža savršenu priliku da duboko uronite u čaroliju reke Tare i njene okoline, u kojoj su smeštena čak dva nacionalna parka, Durmitor i Sutjeska.

Ovaj paket omogućava ne samo da iskusite rafting koji ostaje u sećanju za celi život, već vas takođe daruje besplatnim foto safari izletom, tokom kojeg ćete uživati u nestvarnim pejzažima netaknute planinske prirode.

Aranžman obuhvata:

 • 4 dana, 3 noćenja
 • Boravak u odabranim smeštajnim jedinicama
 • 8 obroka
 • Boravišnu taksu, osiguranje i taksu za rafting
 • Prevoz od kampa do Brštanovice (mesto za start raftinga)
 • Rafting Tarom našim čamcima
 • Kompletnu opremu za rafting
 • Uslugu licenciranih skipera

 

PRVOMAJSKI RAFTING – AKCIJSKA PONUDA SA POPUSTOM, 30.04 – 02.05.

 

Prvomajski rafting aranžmani akcije i popusti

 

Za goste koji preferiraju kraće putovanje, trodnevni paket, od 30. aprila do 2. maja predstavlja savršen izbor, uz ekskluzivni popust od 20€. Ovaj aranžman je namenjen za one sa željom da iskuse čari raftinga, uživaju u lepoti prirode i sadržajima koje nudi kamp Rajska rijeka. Osmišljen je tako da nudi savršenu ravnotežu između uzbudljivih i trenutaka opuštanja. 

Aranžman obuhvata:

 • 3 dana , 2 noćenja
 • Boravak u odabranim smeštajnim jedinicama
 • 5 obroka
 • Boravišnu taksu, osiguranje i taksu za rafting
 • Prevoz od kampa do Brštanovice (mesto za start raftinga)
 • Rafting Tarom našim čamcima
 • Kompletnu opremu za rafting
 • Uslugu licenciranih skipera

 

Kompletnu ponudu naših aranžmana, akcija i popusta, kao i bogat izbor različitih izleta i aktivnosti u prirodi, možete pogledati na našem sajtu, a za sve potrebne informacije i rezervacije, možete nas kontaktirati putem broja +387 66 930 940. Možete nam i pisati na info@rajskarijeka.com.

Sa radošću Vas očekujemo!

Vaš rafting kamp Rajska rijeka

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments