fbpx

Rafting Tara 2024 – specijalni popusti i akcije

Rafting Tara 2024 – specijalni popusti i akcije

Rafting Tara 2024, kao i specijalni popusti i akcije, su spremni i čekaju na vas!

Početak rafting sezone 2024 zakazali smo za petak, 19. april. U ime još jedne godine sjajnog druženja, zahvalnosti prema dragim prijateljima i gostima, kao i onima koje će to tek postati, pripremili smo specijalne popuste i akcije koji se ne propuštaju.

Iskoristite ovu, zaista fantastičnu priliku da upoznate i istražite jedinstven, uzbudljiv svet divlje, netaknute prirode i adrenalinom ispunjenih trenutaka.

Nezavisno od toga da li planirate da dođete sami, u društvu partnera ili kao deo veće grupe kolega, prijatelja ili članova porodice, naši atraktivni popusti će vam omogućiti da iskusite rafting na Tari po veoma pristupačnim i primamljivim uslovima i cenama.

 

POPUSTI ZA RANE REZERVACIJE

 

Popusti za rane rezervacije

 

Ukoliko ste u mogućnosti da svoj rafting odmor isplanirate unapred, imamo sjajne vesti za vas – rezervišite svoj aranžman do kraja februara i uživajte u ekskluzivnom popustu od 15% na punu cenu aranžmana!

Ne propustite ovu izuzetnu priliku da doživite svoju rafting Tara avanturu u kampu Rajska rijeka po povoljnijoj ceni. Rezervišite sada i pripremite se za iskustvo koje će ostati u vašem sećanju zauvek!

 

RAFTING TARA 2024 – POPUSTI NA RADNE DANE

 

Rafting Tara 2024 - popusti na radne dane

 

Osigurajte sebi 15% popusta na već snižene cene, za sve aranžmane!

U periodu od 19. aprila do 30. juna, zaplovite u svoju rafting Tara avanturu tokom radnih dana i iskoristite ekskluzivne popuste na radne dane u kampu Rajska Rijeka.

Uživajte u nižim cenama, manjem broju posetilaca i opuštenijoj atmosferi. Ovo je savršena šansa da provedete kvalitetno vreme sa svojim najdražima, istražite prirodu, uživate u uzbudljivim aktivnostima, napunite svoje baterije i obnovite energiju. Ne propustite ovu odličnu priliku za uštedu i dodatne pogodnosti koje vas očekuju!

 

POPUSTI ZA GRUPE

 

Popusti za grupe

 

Za tim bilding grupe i goste koji dolaze u društvu većeg broja prijatelja ili članova porodice, Rajska rijeka poklanja posebne grupne popuste koji omogućavaju da zajedno kreirate nezaboravne uspomene po još pristupačnijim cenama. Doživite uzbuđenje i osećaj zajedništva dok se zajedno suočavate sa izazovima i bukovima prelepe Tare!

 

RAFTING TARA – POPUSTI ZA DECU U KAMPU RAJSKA RIJEKA

 

Rafting Tara - popusti za decu u kampu Rajska rijeka

 

Zahvaljujući izvanrednim popustima za najmlađe učesnike u kampu Rajska rijeka, rafting Tara je sada još privlačniji za porodični odmor i posete.

Ovaj adrenalinski sport je savršen za porodično uživanje na otvorenom. Omogućavajući svim članovima da iskuse uzbuđenje brzaka i lepotu prirode, ponuda Rajske rijeke uključuje različite pakete koji su posebno prilagođeni deci svih uzrasta. Bez obzira da li su vaša deca mali početnici u svetu raftinga ili tinejdžeri željni avanture, iskusni skiperi će osigurati sigurnu i uzbudljivu vožnju za celu porodicu.

U rafting kampu Rajska rijeka, deca do 6 godina borave besplatno, dok ona u uzrastu od 6 do 12 godina ostvaruju pravo na 30% popusta na cenu aranžmana.

 

PRVOMAJSKI RAFTING ARANŽMANI – AKCIJE I POPUSTI

 

Prvomajski rafting aranžmani akcije i popusti

 

Proslavite Prvi maj u duhu avanture i prirode sa specijalnim prvomajskim aranžmanima u našem kampu Rajska rijeka. Doživite uzbuđenje raftinga uz atraktivne pakete koji su savršeni za produženi vikend opuštanja i avanture.

Prvomajski Tara rafting – 4 dana / 3 noćenja (30.04 – 03.05.)

Četvorodnevni prvomajski aranžman, od 30. aprila do 3. maja, nudi priliku da u potpunosti iskusite sve lepote reke Tare. Uz ovaj paket, ne samo da ćete uživati u nezaboravnom raftingu, već na poklon dobijate i besplatan Foto safari izlet. Ovo je idealna prilika da zabeležite svoje avanture i ovekovečite uspomene u slikama, dok istražujete prekrasne predele u nacionalnim parkovima oko Tare.

 

Prvomajski rafting aranžmani akcije i popusti

 

Prvomajski Tara rafting – 3 dana / 2 noćenja (30.04 – 02.05.)

Za one koji žele kraći boravak, idealan izbor je trodnevni aranžman od 30. aprila do 2. maja, sa posebnim popustom od 20€. Savršen je za one koji žele da uplove u svet raftinga, dok istovremeno uživaju u svemu što kamp Rajska rijeka ima da ponudi. Ovaj paket pruža idealan balans između avanture i relaksacije.

 

RAFTING TARA – VASKRŠNJI RAFTING UZ 30% POPUSTA

 

Rafting Tara vaskršnji rafting uz 30% popusta

 

Provedite Vaskršnje praznike na jedinstven način uz specijalni Vaskršnji aranžman raftinga na Tari. Nudimo vam posebnu priliku da ovaj praznik provedete na vodi, uživajući u prirodnim lepotama i uzbuđenju koje samo rafting može da pruži.

Vaskršnji rafting Tara – 3 dana / 2 noćenja (03.05 – 05.05.)

Vaskršnji paket, od 3. do 5. maja, obuhvata tri dana ispunjena avanturom, opuštanjem i nezaboravnim doživljajima. Kao poseban poklon, Rajska rijeka vam poklanja dodatnih 30% popusta na ukupnu cenu aranžmana pri rezervaciji.

Rezervišite svoje mesto na vreme i iskoristite ovu izvanrednu priliku da vaskršnje praznike provedete na jedan potpuno drugačiji i uzbudljiv način. Pozivamo vas da postanete deo jedinstvene praznične avanture  i atmosfere!

 

RAFTING TAROM – SPECIJALNA VIKEND PONUDA UZ 50€ POPUSTA

 

Rafting Tarom specijalna vikend ponuda uz 50€ popusta

 

Za sve ljubitelje prirode i avanture, Rajska rijeka predstavlja posebnu vikend ponudu za rafting Tarom. Ovo je idealna prilika da iskusite uzbuđenje i lepotu reke Tare uz značajnu uštedu.

Rafting Tara – vikend vpecijal – 3 dana / 2 noćenja

Ponuda uključuje trodnevni boravak sa dva noćenja, tokom vikenda, u terminima: 19.04. – 21.04, 26.04. – 28.04. i 10.05. – 12.05. Uživajte u nezaboravnom vikendu raftinga, tokom kojeg će vas naši skiperi i vodiči voditi kroz zadivljujuće brzake i očaravajuće pejzaže reke Tare.

Cena paketa za ovu posebnu vikend ponudu iznosi svega 90€, što predstavlja izvanrednu uštedu u odnosu na standardnu cenu aranžmana od 140€. Ova specijalna ponuda je savršena prilika da doživite sve čari raftinga na Tari po veoma povoljnoj ceni.

Za sve informacije i rezervacije, pozovite nas na  +387 66 930 940 ili nam pišite na info@rajskarijeka.com

Čekamo Vas na Tari!

Vaš rafting kamp Rajska rijeka

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments