fbpx

Rafting Tarom – sezona 2024

Rafting Tarom sezona 2024

Rafting Tarom –  sezona 2024 je spremna! Tradicionalno, družićemo se od aprila do oktobra. Pripremite se za nezaboravno putovanje rekom koja osvaja svojom neukrotivom prirodom, snagom i  lepotom. Budite spremni za nove doživljaje, nova iskustva i otkrića, nova poznanstva i neprocenjive uspomene kakve samo rafting Tarom može da daruje.

Pored već dobro poznatih prednosti, poput najboljih skipera i najkvalitetnije rafting opreme, savremenog i udobnog smeštaja, vrhunske domaće kuhinje i toplog gostoprimstva, u organizaciji našeg rafting kampa Rajska rijeka, očekuju vas i brojni noviteti i iznenađenja.

Sa podjenakim uzbuđenjem, nestpljenjem i radošću očekujemo sve drage prijatelje, sa kojima smo već imali zadovoljstvo da se družimo u proteklim godinama, kao i sve one sa kojima će nas rafting Tarom sezona 2024, po prvi put, upoznati i spojiti.

 

POČETAK RAFTING SEZONE 2024

 

Rafting Tarom sezona 2024

 

Početak rafting sezone 2024 zakazali smo za petak, 19. april, a tokom sezone družićemo se svakodnevno. U našem kampu spust se organizuje kako vikendom tako i radnim danima, kada vas očekuju posebne pogodnosti.

Znamo da je rafting Tarom jednako privlačan kako početnicima, tako i iskusnim rafterima i avanturistima i zato Rajska rijeka nudi ture prilagođene svima. Bez obzira na vaše iskustvo u raftingu, u našoj raznovrsnoj i bogatoj ponudi aranžmana za rafting Tarom sezonu 2024, sasvim sigurno ćete pronaći najbolju avanturu za sebe.

 

Rafting Tarom sezona 2024

 

Bilo da ste ljubitelj brzog i izazovnog prolećnog spusta, snažnog naboja adrenalina i bukova koji ispituju granice hrabrosti ili umirujućih, porodičnih spustova, naša iskusna, licencirana i profesionalna ekipa skipera osiguraće da vaš rafting doživljaj bude siguran, uzbudljiv i nezaboravan.

Rafting Tarom podrazumeva i korišćenje adekvatne opreme. U našem kampu, kompletna oprema, od čamaca do individualne opreme za učesnike raftinga, najvišeg je kvaliteta, profesionalna i atestirana. Svim gostima obezbeđujemo i stavljamo na raspolaganje sve što je potrebno za spust: neoprensko odelo, neoprenske čizme, kacigu, veslo i pojas za spasavanje.

Na vama je samo da ponesete dobro raspoloženje, a sve ostalo prepustite nama!

 

RAFTING TAROM SEZONA 2024 – POPUSTI I PROMO AKCIJE

 

Rafting Tarom sezona 2024

 

Potrudili smo se da rafting Tarom sezona 2024, uz Rajsku rijeku, bude još uzbudljivija i atraktivnija avantura. Očekuju vas sjajni popusti i promo akcije.

Ne propustite priliku da rezervišite željeni termin na vreme i iskoristite specijalne pogodnosti za rane rezervacije, aranžmane radnim danima, Prvomajski rafting i foto safari, Vaskršnji rafting, team building, kao i druge posebne datume i događaje, uz dodatne povoljnosti za decu, grupe i porodice.

Termini se brzo popunjavaju, te preporučujemo da izaberete aranžman i rezervišete ga što pre.

 

BOGATI SADRŽAJI I NOVITETI U RAFTING SEZONI 2024

 

Rajska rijeka

 

Smešten u autentičnom, bajkovitom okruženju, kamp Rajska rijeka je opremljen svime što vam je potrebno za potpun užitak u raftingu i prirodi.

Ovde ćete pronaći srdačnu dobrodošlicu i gostoprimstvo, udoban smeštaj i najbolju domaću kuhinju, što ga čini savršenim mestom za opuštanje nakon uzbudljivog dana na reci, beg od svakodnevnog stresa i obaveza, odmor i druženje sa prijateljima, porodicom ili kolegama.

Možete birati između smeštaja u komfornim standard ili superior bungalovima. Izrađeni u tradicionalnom etno stilu, različitog su kapaciteta, od dvokrevetnih do šestokrevetnih i svi poseduju sopstveno kupatilo. U superior bungalovima, na raspolaganju su vam i klima uređaj, TV, sef i mini bar.

Iako se tokom zimskog perioda rafting Tarom ne organizuje, u kampu je i tada živa atmosfera. Hladne dane tokom kojih Tara ne prima goste na svoje smaragdne vode, već divlja i neobuzdana, svom silinom plovi i igra se sama, koristimo za ulepšavanje, obnovu, proširenje kapaciteta, kao i izgradnju novih sadražaja i objekata.

 

Rajska rijeka superior bungalovi

 

Tako je bilo i ove, neubičajeno blage zime, tokom koje smo dali sve od sebe da vaš boravak u rafting Tarom sezoni 2024 posebno pripremimo i dodatno obogatimo i ulepšamo. Sa ponosom vam predstavljamo naše nove bungalove koji sa nestrpljenjem iščekuju da ponude prijatnu, opuštajuću atmosferu i toplinu doma svojim prvim gostima.

U okviru autentičnog kompleksa Rajske rijeke očekuju vas i brojni sadržaji u kojima možete neometano uživati.

Prelepi restoran, površine 300m2, mesto je na kome se odvijaju brojna dešavanja. Osim uživanja u simfoniji najlepših ukusa lokalnih specijaliteta, u njemu se organizuju i zabave i druženja uz vatru, živu muziku i poneku kapljicu domaće žestine. Takođe, za korporativne timove, priređuju se i različite tim bilding aktivnosti.

Iako vas u Rajskoj rijeci očekuje mnogo toga, izdvojićemo i pomenuti još samo ovo: veliki bazen, privatna plaža na Drini, sportski tereni za odbojku na pesku i mali fudbal, stoni tenis, bilijar, prostrano dvorište, igralište za decu, parking sa video nadzorom, WiFi internet…

 

RAFTING TAROM I ISTRAŽIVANJE NACIONALNIH PARKOVA

 

Lepote nacionalnih parkova Durmitora i Sutjeske

 

Dolazak na rafting Tarom u organizaciji kampa Rajska rijeka, nudi mogućnost i da isprobate druge aktivnosti u prirodi. Kao najpopularnije među njima, izdvajaju se: hiking (različitog stepena zahtevnosti i dužine), kanjoning, jeep safari, zip line, jahanje konja, obilazak gradova i znamenitosti.. i još mnogo toga.

Istraživanje netaknute prirodne lepote nacionalnih parkova Durmitora i Sutjeske, kojima je Rajska rijeka okružena, nagradiće vas uživanjem u nestvarnim pejzažima i lepoti jezera (Trnovačko, Pivsko i jezera Zelengore), planina (Maglić, Durmitor, Volujak, Zelengora, Žabljak), kanjona (Pive, Tare, Drine i Hrčavke), jedinstvene prašume Perućice

Izbor je istinski fascinantan. Birajte po želji i sklonostima, a naši iskusni i ljubazni vodiči krenuće u avanturu sa vama. Uživaćete u odličnom društvu i istovremno biti sigurni da vam ni jedan važan kutak ili detalj neće promaći.

Vidimo se na Tari!

+387 66 930 940 ili info@rajskarijeka.com

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments