fbpx

Team building uz rafting Tarom

Rafting i team building: avantura koju zaposleni nikad neće zaboraviti

Da li ste spremni za jedan team building uz rafting Tarom? Ne propustite jedinstvenu priliku za potpuni užitak u prirodi zajedno sa kolegama gde vas očekuje mnoštvo zabave. Odaberite naš kamp Rajska rijeka i dobićete zanimljivu aktivnost ispunjenu lepim dešavanjima i osmehom na licu koji će biti prisutan kod svih. Team building uz rafting Tarom služi da pobegnete od svakodnevnih obaveza zajedno sa kolegama, zaboravite na posao i uživate u zajedničkom druženju i boljem upoznavanju.

Istraživajući potrebe zaposlenih u firmama, team building pokazao se kao prava stvar koja motiviše zaposlene za dalji rad, pruža dublje upoznavanje kolega i definitivno garantuje opuštanje za sva čula.

Team building uz rafting Tarom je sjajna ideja jer vas očekuje druženje, beg od realnosti, fizička aktivnost i „punjenje baterija“ u prirodnom okruženju. Garantujemo vam da ćete se dobro zabaviti i poželeti da nam se ponovo rado vratite.

Rafting Tarom predstavlja uzbudljivu aktivnost na vodi u kojoj može uživati do 12 ljudi na jednom čamcu, a pre same avanture dobićete kompletnu opremu za rafting. Oprema podrazumeva neoprensko odelo i čizme, prsluk za spasavanje i kacigu. Pored toga, u avanturu rafting Tarom sa vama će poći naš iskusni skiper koji će vam pokazati sve prirodne lepote koje je moguće videti samo tokom raftinga.

Očekuje vas neverovatna zabava za sva čula i uživanje u nestvarno lepim predelima. Team building uz rafting Tarom može se ukombinovati i sa drugim aktivnostima, a neke od njih su jahanje konja, zip line, hiking ili jeep safari. Odaberite aktivnost koju želite i uživajte u avanturi koja će vas ostaviti bez reči.

 

 

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM

 

Ovo je najčešće pitanje koje pitaju mnogi, kada je najbolje ići na rafting Tarom? Naš odgovor da je pravo vreme za rafting uvek, zato preporučujemo da sami odaberete trenutak kada ćete nas posetiti. Sezona raftinga počinje u proleće i traje sve do jeseni, tako da možete sami isplanirati avanturu rafting Tarom.

Ono što može uticati na vaš odabir perioda, jeste činjenica da je u proleće vodostaj reke brži, dok je tokom leta i jeseni sporiji pa i prijatniji za početnike. Uživaćete u svakom trenutku sa vašim kolegama, koji god period za avanturu odabrali. U našem kampu Rajska rijeka očekuje vas prava domaćinska i prijateljska atmosfera, što je veoma važno da se organizuje team building uz rafting Tarom. U nastavku vam predstavljamo delić avanture rafting Tarom koji vas očekuje uz vaš team building.

 

 

RAFTING TARA SLIKE

 

Rafting Tara slike su tu da vam približe ovaj užitak, ali najbolje se razume kada ga zaista doživite. Ovo je samo delić ovoga što ćemo vam pružiti, zato na vreme obezbedite vaše mesto u kampu Rajska rijeka koji će vas sa zadovoljstvom ugostiti. Uživajte u avanturi koja stvara najlepše uspomene i pruža poseban vid zabave za sva čula, posebno kada je u pitanju team building uz rafting Tarom.

 

Kamp Rajska rijeka

 

rafting tarom

 

rafting tarom

 

rafting tarom

 

Rafting Tarom

 

Rafting Tarom

 

Rafting na Tari

 

Rafting Tarom

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments