fbpx

Prolećni rafting Tarom za celu ekipu

kada je najbolje ići na rafting Tarom?

Sa lepim vremenom stiže nam i prolećni rafting Tarom za celu ekipu koji će vas ostaviti bez reči u svakom smislu. Ne propustite priliku da iskusite uzbudljivu avanturu na reci koja se takođe zove i splavarenje rekom i gde vas očekuje mnoštvo uzbuđenja i trenutaka koji će obeležiti najlepši period u godini. Rafting Tarom je jedinstveno iskustvo koje svako barem jednom u životu mora da proba, zato ne propustite priliku da doživite potpuno novi nivo uživanja.

Prolećni rafting Tarom podrazumeva vožnju rekom Tarom koja je u ovom periodu godine najbrža i njeni brzaci pružaju visok nivo adrenalina i uzbuđenja. Poznato je da je reka Tara suza Evrope i ono što je činjenica, svojom lepotom i svojim brzacima privlači mnoge turiste iz celog sveta da posete ovakvu prirodnu lepotu koja zaista ostavlja bez reči.

Najuzbudljiviji deo reke Tare jeste poslenjih 18 kilometara pre nego što se reka Piva i Tara spoje i postanu Drina, odakle kreću brzaci kojih ima preko 20. Autentični kanjon reke Tare poznat je po dubini u svetu odmah posle kanjona reke Kolorado u SAD, a u Evropi kao jedini najdublji i najduži.

Netaknuta priroda je tu da vas u potpunosti zadivi i pruži vam neki poseban osećaj slobode i mira. Svako ko je barem jednom bio u prilici da iskusi prolećni rafting Tarom, sigurni smo da je poželeo ponovo da doživi ovakvu vrstu zabave.

 

RAFTING TAROM

 

Rafting Tarom

 

Rafting Tarom je veoma jednostavno organizovati, bilo da krećete u dvoje ili sa celom ekipom, u kampu Rajska rijeka ima dovoljno mesta gde vas očekuju pravi hedonistički trenuci. Pre nego što krenete u avanturu rafting Tarom, imaćete priliku da uživate u bazenu koji se nalazi u kampu, u odbojci na pesku ili malom fudbalu.

Pored toga što rafting kampovi organizuju rafting Tarom, tu su i da vam pruže dodatnu zabavu i potpuno novi vid odmora i uživanja. Očekuje vas udoban i moderan smeštaj i to sa neodoljivim pogledom na Drinu, što je tek priča za sebe. Dočekajte jutro pored smaragdno zelene Drine, uz cvrkut ptica i zrake sunca koji čine ovo mesto toliko posebnim.

Kako je proleće period kada je reka najbrža, tako je reka tokom leta i jeseni mirnija i rafting Tarom tada traje duže. Koji god period odabrali za rafting Tarom sa ekipom, budite sigurni da ćete se podjednako dobro zabaviti i uživati.

Ne postoje adekvatne reči koje mogu opisati ovakvo isksutvo, to se prosto mora doživeti da biste razumeli zbog čega je ovo toliko očaravajuća i nezaboravna avantura. Rajska rijeka kamp sačinjen je od isključivo prirodnih materijala sa odližnjih planina, kako biste se u potpuno stopili sa celim ambijentom i doživeli taj pravi osećaj moći prirode i njenih lepota.

 

RAFTING TAROM CENA

 

rafting Tara

 

Za one koji žele da iskuse rafting Tarom i interesuje ih cena, slobodno možemo reći da vas u kampu Rajska rijeka očekuju pristupačne cene, a zaista visok nivo kvaliteta usluge. Uživaćete u moderno opremljenim sobama, u preukusnoj hrani, drugim sportskim aktivnostima i najboljem raftingu Tarom. Postoje zasebno kreirani paketi koje možete iskoristiti ili ukombinovati sa drugim aktivnostima kao što su jahanje konja, zip line, jeep safari ili hiking.

Klikom na link ovde možete pogledati kompletnu ponudu i odabrati idealan paket za sebe i ekipu i rezervisati vaše mesto, a to možete učiniti putem broja +387 66 930 940 ili mail-a info@rajskarijeka.com.

Odaberite vašu omiljenu prolećnu avanturu rafting Tarom već danas!

T.Ž.

 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments