fbpx

Rafting Tarom sa kolegama – zabava za celu ekipu

Rafting Tarom sa kolegama - zabava za celu ekipu

 

Priuštite sebi rafting Tarom sa kolegama jer vas očekuje fantastična zabava za celu ekipu. Doživite nesvakidašnje iskustvo u kojem ćete zaista uživati i dobro se zabaviti na reci koja intrigira avanturiste iz celog sveta. Rafting Tarom sa kolegama je jedinstvena prilika da osetite sve moći prirode i doživite njenu lepotu iz svakog ugla, posebno ako rafting iskusite sa kolegama.

Ima li išta lepše od bega sa kolegama daleko od posla i svakodnevnih obaveza, gde možete uživati zabavljajući se i opuštati se u prirodi? Za neke je to možda sasvim običan dan, dok je za nekoga baš rafting Tarom nezaboravno isksutvo.

Oni koji su imali priliku da iskuse rafting Tarom sigurno će vam reći da je to iskustvo koje se ne može ispričati, koje se mora doživeti, zato odaberite pravi trenutak za to. Sve češće možemo videti organizovan teambuilding od strane firmi u cilju dobre zabave i druženja kolega uz rafting Tarom i druge aktivnosti u prirodi koje vas očekuju. Sada je pravo vreme da se upustite u tako nešto i uživate sa kolegama baš onako kako zaslužujete.

 

RAFTING TAROM

rafting tarom

 

Rafting Tarom je aktivnost na reci koja ostavlja bez daha sve avanturiste i one kojima je potrebna terapija u prirodi i užitak za sva čula. Uživaćete u svakom trenutku kada je rafting Tarom u pitanju, posebno ukoliko odaberete naš kamp Rajska rijeka koji važi za najbolji kamp za rafting.

Priuštićemo vam autentične trenutke u kojima ćete posebno uživati pored uzbudljive avanture rafting Tarom. I to nije sve, u našem kampu možete iskusiti i zip line, hiking najlepšim predelima, jeep safari i jahanje. Svaku od ovih aktivnosti možete ukombinovati uz rafting Tarom, što je još bolja avantura za sve kolege.

Ono što se mnogima dopada, jeste naša lokacija kampa, nalazimo se na samoj obali Drine, što predstavlja poseban užitak, posebno dok ispijate jutarnju kaficu i osluškujete crvkut ptica i žubor vode.  Spremili smo vam i autentične ukuse hrane koje pripremo od domaćih namirnica iz obližnjeg domaćinstva, tako da će užitak biti potpun.

Za avanturu rafting Tarom, kod nas vas očekuje kompletna oprema za rafting koja podrazumeva neoprensko odelo, neoprenske čizme, kacigu i prsluk za spasavanje. Naravno, u avanturu rafting na Tari sa vama će poći naš iskusni skiper koji savršeno poznaje sve predele i odvešće vas da vidite najlepše prirodne lepote koje je moguće videti samo uz rafting Tarom. Tu smo da upotpunimo vaš život autentičnim stvarima, zato smo sigurni da je ovo idealan teambuilding za celu ekipu.

 

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM?

kada je najbolje ići na rafting Tarom

 

Sada je pravo pitanje, kada je najbolje ići na rafting Tarom? Naš odgovor je da je svaki trenutak idealan za rafting Tarom, a sezona traje od proleća pa sve do jeseni. Odaberite najbolji period za vas i kolege i priuštite sebi boravak u našem najlepšem kampu Rajska rijeka.

Rafting Tarom u proleće je savršen za prave avanturiste, dok je letnji period kao i period posle leta idealan za početnike. Razlika je u brzini reke, ali je uz kompletnu opremu rafting avantura zajedno sa skiperom bezbedna. Posetite naš kamp i uverite se zbog čega smo toliko psoebni, a mi vam obećavamo nezaboravan provod koji se ne zaboravlja.

Sve informacije o kampu i raspoloživosti možete dobiti putem broja +387 66 930 940 ili nam pišite putem mail adrese info@rajskarijeka.com.

T.Ž.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments