fbpx

Rajska rijeka kamp vas poziva na nezaboravan rafting na Tari

kamp rajska rijeka

Rajska rijeka kamp vas poziva na nezaboravan rafting na Tari gde ćete imati priliku da uživate u neodoljivim prirodnim lepotama i avanturi kojase pamti. Zaplovite u magiju netaknute prirode i doživite nesvakidašnje iskustvo koje se ne zaboravlja. Kamp Rajska rijeka je tu da vam pruži ugodne trenutke i predstavi vam rafting na Tari na najlepši mogući način.

Svakome je potreban beg od realnosti i svakodnevnih događaja, zato odaberite pravo mesto gde ćete odmoriti vaše telo i um. Sigurni smo da je ovaj kamp idealno mesto za tako nešto, a u kombinaciji sa raftingom biće ovo nezaboravan vikend.

 

RAFTING NA TARI

 

Rafting na Tari

 

Rafting na Tari poslednjih godina predstavlja najbolju aktivnost na reci, posebno onima koji žude za visokim adrenalinom i najlepšim prirodnim lepotama. I ne samo njima, već svima onima koji čak i sasvim slučajno došli u priliku da dožive rafting na Tari. U pitanju je splavarenje rekom u gumenom čamcu uz kompletnu opremu za rafting i iskusnog skipera iz kampa koji savršeno poznaje svaki delić neodoljive reke Tare.

U rafting na Tari avanturu polazi se u jutarnjim časovima, a rafting može trajati oko 1h ili čak do 4h. Vreme trajanja avanture zavisi od perioda godine u kojem idete u kamp Rajska rijeka. Sezona raftinga traje od proleća pa sve do jeseni, a vi možete sami odabrati period u kojem želite da doživite ovu avanturu.

U našem kampu pružićemo vam kompletnu opremu za rafting na Tari, a očekuje vas i udoban smeštaj, ukusna klopa i prijatno druženje sa drugim posetiocima kampa. Spremili smo vam kvalitetnu zabavu i hedonističke trenutke koji će vas oboriti sa nogu. Tu smo da vas opustimo i priuštimo vam nezaboravnu avanturu kojoj ćete rado ponovo poželeti da se vratite.

 

KADA JE NAJBOLJE IĆI NA RAFTING TAROM

 

kada je najbolje ići na rafting Tarom

 

Kada kažemo da sezona traje od proleća do jeseni, mnogi se pitaju kada je najbolje ići na rafting Tarom? Naš odgovor je da je uvek pravo vreme za rafting Tarom, ali proleće proporućujemo iskusnima koji su već doživeli ovu avanturu, dok leto i jesen preporučujemo onima koji će je doživeti po prvi put. Razlika je u brzini i vodostaju reke, u proleće se snego tapa sa planina i reka je dosta brža i to je ono što pravi razliku i periodima sezone za rafting.

Probudite svoja čula uz najbolji rafting Tarom i uživajte u dobroj zabavi sa vašim prijateljima. Sve informacije o kampu i raspoloživosti možete dobiti putem broja +387 66 930 940 ili nam pišite putem mail adrese info@rajskarijeka.com.

T.Ž.

 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments