fbpx

Tara rafting – užitak koji se ne propušta

Tara rafting – užitak koji se ne propušta

Oni koji su iskusili Tara rafting, reći će vam da je to užitak koji se ne propušta i koji treba barem jedno doživeti. Ukoliko ste avanturista i uživate u ekstremnijim sportovima, Tara rafting je odlična prilika da uživate u prirodnim  lepotama i raftingu koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Iskusite nepto nesvakidašnje i oslobodite svoj um uzbudljivom avanturom koja razbija sve predrasude.

Tara rafting postao je izuzetno popularan poslednjih godina i beleži se sve veće interesovanje kako kod mlađih generacija, tako i kod starijih. Ne brinite, ova avantura je bezbedna jer ćete dobiti kompletnu opremu za Tara rafting. Pobedite strah, pobedite predrasude i upustite se u uzbudljivu vožnju na reci.

Odaberite naš sjajni kamp Rajska rijeka gde vas očekuje dobra zabava i pravi hedonistički trenuci. Pripremili smo vam mnoštvo pogodnosti, dobre zabave i najlepše ukuse iz obližnjeg domaćinstva. Uživaćete u pravoj domaćinskoj atmosferi, Tara rafting avanturi i večernjem druženju sa drugim posetiocima kampa.

Kod nas vas očekuje kompletna rafting oprema koja podrazumeva neoprensko odelo, čizme, kacigu i pojas za spasavanje. U Tara rafting avanturu sa vama će poći iskusni skiper koji savršeno poznaje svaki delić Tare, tako da ćete imati priliku da posetite najlepše prirodne lepote koje je moguće videti samo uz rafting.

Pored avanture Tara rafting očekuju vas i druge aktivnosti kao što su zip line, hiking, jahanje konja ili jeep safari, koje možete ukombinovati zajedno sa raftingom. Spremili smo vam zaista dobru zabavu u kojoj ćete  sigurno uživati sa vašom ekipom.

 

RAFTING TARA SLIKE

 

Polako vas uvodimo u avanturu rafting Tara, zato u nastavku pogledajte slike kojima ćemo vam približiti uzbuljiv rafting na Tari. Očekuje vas veliko uzbuđenje i visok nivo adrenalina za kojim sigurno žudite. Spremite se za nesvakidašnji užitak koji ćete sigurno zauvek pamtiti, posebno ukoliko se po prvi put upuštate u Tara rafting avanturu.

 

Tara rafting

 

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM

 

Jedno od najčešćih pitanja jeste, kada je najbolje ići na rafting Tarom? Sezona raftinga počinje u prolećema april je uvek rezervisan za one najsmelije jer se sneg topi sa planina i vodostaj reke je tada najveći. Letnji period i jesen idealni su za početnike jer je reka sporija, pa rafting Tarom može trajati i do 4h. Ono što mi možemo reći, jeste da je svaki trenutak idealan za avanturu Tara rafting.

Spremite se za dobru zabavu, uživanje, upoznavanje sa prirodom i visok nivo adrenalina. Želimo da se osećate kao kod kuće u našem kampu i da se zaista opustite i uživate. Odaberite najbolje za sebe i uživajte u čaroliji koju nam priroda daje.

Sve informacije o kampu i raspoloživosti možete dobiti putem broja +387 66 930 940 ili nam pišite putem mail adrese info@rajskarijeka.com.

T.Ž.

 

 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments