fbpx

Rafting na Tari za potpuni užitak

Najbolji prvi maj na Tari - iskusite rafting Tarom na pravi način

Kada vam je potreban kratak odmor, preporučujemo vam rafting na Tari za potpuni užitak i hedonističke trenutke koje zaslužujete. Rafting na Tari predstavlja avanturu na reci koja je već nekoliko godina izuzetno popularna, a mi imamo tu sreću da nam je reka Tara prilično pristupčna i blizu. Iskoristite priliku i uputite se ka avanturi rafting na Tari gde vas očekuje niz iznenađenja.

Bilo da je u pitanju vikend ili radna nedelja, rafting na Tari je avantura koja se ne propušta ove sezone. Ako nsite znali, rating na Tari sezona počinje u proleće i traje sve do kasne jeseni, zato odaberite pravi period i doživite nesvakidašnje iskustvo.

Ako ste po prirordi avanturista i želite da upoznate prirodu na malo drugačiji način, rafting na Tari je idealna kombinacija uz šetnju kako biste posetili najlepše predele i uživali u njima. Sigurni smo da će rafting ostaviti neverovatan utisak na vas i da ćete nam se ponovo rado vratiti.

 

RAFTING NA TARI

 

rafting na Tari

 

Upoznajte naš kamp Rajska rijeka koji će vam obezbediti nezaboravan rafting na Tari za potpuni užitak sa vašim prijateljima ili porodicom. Iskusite avanturu koja vam može promeniti život i učiniti ga zanimljivim, posebno ukoliko se odlučite za nas fantastični kamp Rajska rijeka. Očekuje vas moderno opremljen ambijent, prijatno druženje, ukusna klopa i kompletna oprema za rafting. Ono što nas izdvaja od drugih, jeste lokacija na samoj obali Drine gde jutarnja kafica zaista ima poseban značaj.

Ceo kamp sagrađen je od prirodnih materijala kako biste u potpunosti osetili moć prirode i njene lepote koje nas okružuju. Svaki zalogaj u našem kampu je priča za sebe jer sve namirnice nabavljamo iz obližnjeg domaćinstva.

Za avanturu rafting na Tari spremili smo vam kompletnu opremu za rafting a ona obuhvata neoprensko odelo i čizme, kacigu i prsluk za spasavanje. Zajedno sa vam poći će i naš iskusni i licencirani skiper koji je tu da vam predstavi rafting na Tari na poseban način.

 

rafting na Tari

 

Uživaćete u prizorima koji oduzimaju dah, u prirodi koja leči telo i um i u energiji koju nam ona pruža. Za ljubitelje fotografija, strovićete najlepše slike koje će vas uvek rado podsećati na ovu uzbudljivu avanturu.

Sigurni smo da ćete ponovo poželeti da posetite naš kamp Rajska rijeka kako biste ponovo doživeli rafting na Tari. Naš kamp nudi vam još aktivnosti u sklopu kampa, a to su hiking, zip line, jeep safari i jahanje konja koje možete ukombinovati uz rafting na Tari.

Za užitak na visokom nivou i prave hedonističke trenutke rafting na Tari je nešto što se ove sezone ne propušta, zato što pre obezbedite sebi mesto u najboljem kampu Rajska rijeka. Sve informacije o kampu i raspoloživosti možete dobiti putem broja +387 66 930 940 ili nam pišite putem mail adrese info@rajskarijeka.com.

T.Ž.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments