fbpx

Rafting Tarom u septembru – avantura koja će se prepričavati

tara rafting

Da li ste znali da je rafting Tarom u septembru avantura koja će se prepričavati? Ne propustite priliku da iskusite nešto nesvkidašnje što do sada niste doživeli, a mesec septembar čini se kao savršen za uzbudljivu avanturu rafting Tarom. Predstavljamo vam naš jedinstveni kamp Rajska rijeka gde vas očekuju razne pogodnosti i pravo uživanje kakvom nećete moći da odolite. Ono što mnogi posetioci kažu nakon prve posete kod nas, jeste da će se sa uživanjem ponovo rado vratiti da dožive autentučne hedonističke trenutke.

Rafting Tarom u septembru biće pravo uživanje jer je vodostaj reke znatno niži pa će rafting avantura biti opuštenija i nešto mirnija u odnosu na prolećni period kada je vodostaj reke dosta viši pa je reka dosta brža. Rafting Tarom u seprembru je idealan za sve početnike koji se po prvi put upuštaju u ovu rafting avanturu.

 

 

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM

 

kada je najbolje ici na rafting tarom

 

Mnoge avanturiste interesuje kada je najbolje ići na rafting Tarom? Mi slobodno možemo reći da je svaki trenutak u sezoni idealan za rafting Tarom ukoliko želite avanturu koju ćete zauvek pamtiti. Prolećni period odličan je za iskusne avanturiste jer je reka dosta brža u ovom periodu, dok je letnji period kao i septembar idealan za početnike ili one iskusne koji žele pravo uživanje u čarima prirode.

Rafting Tarom je odličan i za ljubitelje fotografije, jer ćete imati priliku da uživate u nestvarno lepim prizorima koje ćete želeite da fotkate kako biste barem toliko mogli da dočarate lepotu svojim dragim ljudima.

Prepustite se lepoti koju vam naš kamp Rajska rijeka pruža i koji će se potruditi da maksimalno uživate dok ste u kampu. Mi smo sigurni da ćete se kući vratiti potpuno sveži i rasterećeni, kao i da ćete postati naši redovni gosti.

 

 

RAFTING TARA

 

Rafting Tara

 

Iako rafting Tara spada u ekstremnije sportove, u našem kampu Rajska rijeka dobićete kompletnu opremu koji vam garantuje sigurnost. Oprema obuhvata neoprensko odelo i čizme koji vas štite od hladnoće i vlažnosti, prsluk za spasavanje i kaciga. U rafting Tara avanturu sa vama će poći naš iskusni skiper koji savršeno poznaje svaki delić reke Tare i koji je tu da vas na pravi način provede kroz najlepše delove koje nam je priroda podarila.

Rafting Tarom u septembru zaista ima posebnu čar i sigurni smo da svako treba da doživi ovakvu vrstu zabave i uživanja koja će sigurno imati pozitivan uticaj na vaše telo i um. Opustite se i prepustite magiji prirode koja vas očekuje u našem rafting kampu Rajska rijeka. Okruženi smo prirodom i sam kamp je nastao od isključivo prirodnih materijala, zato je septembar pravo vreme da iskusite nešto novo i nesvakidašnje.

Vaš kamp Rajska rijeka vas sa zadovoljtvom očekuje!

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments