fbpx

Tara rafting – Probudite svoj avanturistički duh

Tara rafting

Doživite Tara rafting i probudite svoj avanturistički duh jednom od najboljih aktivnosti na vodi koja će vam priuštiti nezaboravne trenutke. Puno posla i obaveza iziskuje veliki streh sa kojim se mnogi danas suočavaju, a mi vam predlažemo Tara rafting avanturu koja će vas poptuno opustiti i učiniti da se dobro osećate. Osetite moć čarobne reke Tare i prirode koja je okružuje, a koja će vam za uzvrat dati osećaj slobode i uživanja na potpuno drugačijem nivou u odnosu na ono na šta ste navikli.

Tara rafting predstavlja uzbudljivu vožnju gumenim čamcem na koji može stati do 12 osoba i sama avantura može trajati i po nekoliko sati. Uživaćete u autentičnoj zabavi za celu ekipu i stvoriti najlepše uspomene vredne pamćenja.

 

RAFTING CENA

rafting cena

Pre samog planiranja Tara rafting avanture, mnogi se pitaju koja je rafting cena. U našem kampu Rajska rijeka očekuje vas kompletna oprema za Tara rafting koja podrazumeva neoprensko odelo, neoprenske čizme, kacigu i pojas za spasavanje. Naravno, u ovu uzbudljivu avanturu sa vama će poći naš iskusni i licencirani skiper koji savršeno poznaje reku Taru i koji je odrastao na ovom području, tako da ne mroate brinuti ni o čemu. Uživaćete u nestvarno lepim prizorima i prirodim lepotama koje je moguće videti samo uz Tara rafting.

Pripremili smo vam vrhunsku avanturu, večenju i dnevnu zabavu, bazen  kao i neodoljive ukuse koji se pripremaju od najsvežijih namirnica koje nabavljamo iz obližnjeg domaćinstva. Naš kamp Rajska rijeka napravljen je od prirodnih materijala, kako biste se u potpunosti stopili sa prirodom i okruženjem oko nas. Uživaćete u pravoj oazi mira i hedonističkih trenutaka za kojima svi žudimo.

Pažljivo smo kreirali naš kutak raja za sve ljubitelje prirode i uzbudljivih avantura, a rafting cena i našu kompletnu ponudu za Tara rafting možete pogledati klikom na link ovde.

 

 

RAFTING TAROM ISKUSTVA

rafting Tarom isksutva

Oni koji su doživeli rafting Tarom, reći će vam da su iskustva i više nego pozitivna, psoebno kada je reč o našem kampu. Kod nas ćete osetiti lepotu mira i svežine, posebno zbog činjenice da se nalazimo na samoj obali reke Drine. Kod nas su rafting Tarom iskustva zaista autentična i vredna svake pažnje. Priuštite i vi sebi potpuni užitak i vikend koji će vas osvežiti i opustiti, nakon čega ćete se odmorni vratiti kući i prepuni uspomena koje čine život lepšim. Pozovite svoje prijatelje i zajedno isplanirajte uzbudljivi vikend u našem kampu Rajska rijeka koji će se potruditi da zaista uživate i da nam se ponovo rado vratite kako biste opet doživeli Tara rafting avanturu.

Sve informacije o kampu i raspoloživosti možete dobiti putem broja +387 66 930 940 ili nam pišite putem mail adrese info@rajskarijeka.com.

T.Ž.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments