fbpx

Rafting Tarom uz kamp Rajska rijeka – savršena kombinacija

rafting tara

Ne propustite rafting Tarom uz kamp Rajska rijeka koji su savršena kombinacija za nezaboravan vikend. Pobegnite od svakodnevnih obaveza i uputite se ka najlepšem kampu Rajska rijeka gde vas očekuje pravi užitak i avantura koja budi sva čula. Period od proleća pa sve do jeseni je sjajna prilika da iskusite rafting Tarom uz kamp Rajska rijeka koji će se potruditi da doživite nezaboravne trenutke.

U našem kampu očekuje vas kompletna oprema za rafting Tarom, najukusnija klopa i prijatno druženje u kojem ćete se potpuno opustiti. Pozovite vašu ekipu i uživajte u našem kampu koji je sadrađen od prirodnih materijala kako biste se u potpunosti stopili sa okruženjem. Oslušnite prirodu i njene čarolije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Rafting Tarom postao je ozuzetno popularna aktivnost na vodi koja pruža visok nivo adrenalina i pravo uzbuđenje koje traje nekoliko sati. Ukoliko ste zavisnik od adrenalina, rafting Tarom je odličan odabir da zadovoljite svoje psiho-fizičke potrebe i doživite nesvakidašnje iskustvo.

 

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM?

 

Mnoge avanturiste interesuje, kada je najbolje ići na rafting Tarom? Ako nas pitate, mi ćemo vam reći da je svak itrenutak idealan za avanturu rafting Tarom, a sezona raftinga traje od porleća pa sve do jeseni. Razlika u periodima jeste brzina toka reke i u proleće je reka dosta brža u odnosu na leto i jesen.

Ako se po prvi put upuštate u rafting Tarom, preporučujemo vam leto i jesen kada je reka sporija. Nećete pogrešiti ni kada jeproleće u pitanju, posebno ukoliko žudite za adrenalinskom dozom. Ono što je sigurno, podjednako ćete uživati kad god da poželite da odete na rafting Tarom.

U našem kampu Rajska rijak pobrinućemo se da se potpuno opustite, prepustite avanturi i doživite potpuno novi nivo hedonizma. Tu smo da vam ulepšamo svaki trenutak i potrudim ose da zavolite rafting Tarom, u šta ne sumnjamo da će se desiti.

 

 

RAFTING TARA

 

rafting Tara

Rafting Tara je prilika da se povežete sa prirodom na potpuno novi način, da upoznate sve njene lepote i posetite najlepše predele i vodopade koje je moguće videti samo uz rafting Tara avanturu. Oni koji su posetili naš kamp Rajska rijeka kažu da je uz našu organizaciju rafting Tara zaista nezaboravno iskustvo.

Očekuje vas mnoštvo iznenađenja, dobre zabave i druženja sa drugim posetiocima kampa koji dele ista interesovanja kao i Vi. Dovolite nam da vam predstavimo rafting Tarom na malo drugačiji način, i budite sigurni da ćete nam se ponovo rado vratiti.

Rajska rijeka kamp je moderno opremljen kamp koji poseduje sve što vam je potrebno za nezaboravan i opuštajuć vikend. Spremili smo vam kompletnu opremu za rafting Tarom a oprema podrazumeva neoprensko odelo, neoprenske čizme, kacigu i pojas za spasavanje.

Sve što vam je potrebno da ponesete jeste osmeh na licu i dobro raspoloženje kako vi ova avantura bila zaista za pamćenje. Naš kamp Rajska rijeka vas sa zadovoljstvom očekuje, zato dođite i uverite se zbog čega smo najbolji kamp za rafting.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments