fbpx

Tara rafting za uzbudljive ali i opuštajuće trenutke

zasto odabrati rafting tarom

Ovog proleća odaberite Tara rafting za uzbudljive ali i opuštajuće trenutke u kojmima možete uživati sa vašim najdražima. Sunce i lepo vreme donosi nam mnoštvo mogućnosti i zabave u prirodi, posebno onima koji su avanturisti i koji su uvek željni novih predela. Za visok nivo adrenalina u krvi Tara rafting biće pravi odabir i sigurni smo da je ovo jedna od onih avantura kojoj nećete odoleti.

Tara rafting spada u ekstremnije sportove na vodi, ali uz pravu opremu i iskusnog skipera, vaša Tara rafting avantura biće bezbedna. Svako je barem jednom u životu poželeo da se izgubi u prirodi i upije sve njene moći i prepustio se svima čulima koje nam ona daje, zato smatramo da je Tara rafting prava prilika za užitak o kakvom maptate.

Tara rafting predstavlja splavarenje vodom uz sve njene vodostaje i brzake, a proleće je period najidealniji za rafting avanturu jer je reka najbrža u ovom periodu. Za one iskusne i željne zabave, ovo je pravi trenutak za prepuštanje reci Tari. U našem kampu Rajska rijeka dobićete kompletnu opremu za rafting, kvalitetan gumeni čamak za od 6 do 12 osoba, i iskusnog skipera koji savršeno poznaje svaki delić reke Tare.

 

TARA RAFTING

 

Tara rafting
Tara rafting

 

Tara rafting je sve, samo ne obična avantura kojoj ćete se prepustiti sa vašim najdražima. Očekujte more dobre energije, iznenađenja i trenutaka koje ćete zauvek pamtiti. Poznato je da priroda leči telo i um, zato odaberite naš kamp Rajska rijeka koji je okružen nestvarno lepom prirodom i gde ćete uživati u potpunom miru i tišini.

Pored pravih hedonističkih trenutaka, očekuje vas Tara rafting avantura i prijatno večernje druženje sa ostalim posetiocima kampa. Spremite se za kvalitetno vino, muziku, vatricu i veče prepouno iznenađenja. Oni koji su bili do sada u prilici da posete kamp Rajska rijeka imaju samo reči hvale i rado nam se ponovo vraćaju da dožive Tara rafting avanturu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Za one znatiženje i smelije, tu su i druge aktivnosti koje nudimo u okviru kampa, a neke od njih su zip line, jeep safari, hiking, jahanje konja i kanjoning. Ukoliko želite malo više og Tara rafting avanture, odaberite još jednu aktivnost i doživite potpuni užitak i aktivan odmor koji će vam sigurno prijati.

Spremili smo različite pogodnosti za sve avanturiste, a kompletnu ponudu možete pogledati klikom na link ovde. Sve je osmišljeno u cilju potpunog uživanja, zato se spremite za trenutke kakve do sada sigurno niste doživeli.

Naš kamp Rajska rijeka vas sa velikim zadovoljstvom očekuje, zato već danas rezervišite svoje mesto u najboljem rafting kampu Rajska rijeka. Sve dodatne informacije o vezi Tara rafting i drugim aktivnostima možete saznati putem broja +387 66 930 940.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments