fbpx

Rafting Tara je savršena avantura ovog leta

rafting tarom iskustva

Rafting Tara je savršena avantura ovog leta za sve avanturiste i one željne pravog adrenalina. Ako volite izazove i uživate da iskusite nove stvari koje pružaju uzbuđenje, onda je avantura rafting Tara definitivno aktivnost koju ovog leta ne smete propustiti. Svakome je potreban beg od realnosti i predah od svakodnevnih obaveza, ali nema ništa lepše od toga nego takve trenutke provesti u prirodi.

Svi znamo koliko priroda pozitivno utiče na um i telo zato se opustite u prirodnom ambijentu koji budi sva čula i pruža potpuni mir za kojim svi žudimo. Neka rafting Tara avantura bude još uzbudljivija i dinamičnija, a to je moguće samo u našem kampu Rajska rijeka.

Predstavljamo vam našu pravu malu oazu mira i uživanja gde ćete se osetiti zaista posebno i gde ćete doživeti prijatne trenutke koje ćete uvek rado prepričavati svojim prijateljima. Kod nas rafting Tara avantura počinje onog trenutka kada zakoračite u naš kamp.

 

RAFTING TARA

rafting Tara
rafting Tara

 

Kamp Rajska rijeka predstavlja pravo hedonističko mesto za sve avanturiste i ljubitelje prirode gde vas očekuje pre svega, udoban smeštaj i prelepo okruženje. Ceo rafting Tara kamp sagrađen je od prirodnih materijala kako biste se u potpunosti stopili sa ambijentom i kako biste doživeli pravi avanturistički duh rafting kampa.

Rafting Tara kamp Rajska rijeka nalazi se na samoj obali Drine, što znači da su jutra nešto što zaista morate doživeti i što se ne može ispričati. Očekujte preukusnu klopu iz seoskih domaćinstava kao i dobru zabavu koja upotpunjuje celu priču.

Ne smemo izostaviti činjenicu da ćete u našem kampu dobiti kompletnu opremu za rafting Tara avanturu koja podrazumeva neoprensko odelo i čizme, kacigu i prsluk za spasavanje. Pored toga, u rafting avanturu poći ćete sa našim iskusnim skiperom, kako bi vaša avantura bila bezbedna.

 

 

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM

kada je najbolje ici na rafting tarom
kada je najbolje ici na rafting tarom

 

Bilo da ste do sada iskusili rafting Tarom, ono što mnoge interesuje, jeste kada je najbolje ići na rafting Tarom. Ovo je najčešće pitanje avanturista koji će rafting doživeti prvi put, a mi ćemo vam pojasniti. Rafting Tarom sezona počinje u proleće i navršava se u jesen i ovo je period kada je rafting avantura otvorena i aktivna kod nas.

Proleće je idealan period za one iskusnije koji žele dinamičan rafting Tarom, jer se tada sneg otapa sa planina i reka je dosta brža. Letnji period je nešto mirniji i komotniji i za iskusne i za početnike. Ono što je sigurno, uživaćete u svakom periodu jer je svaki mesec idealan za rafting Tarom. Uz pravog skiera i kompletnu opremu, možete uživati u svakom trenutku i u bilo kom periodu.

 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments