fbpx

Hiking kao odličan izbor ovog proleća

Hiking Tara kao odličan izbor ovog proleća

Hiking čini se kao odličan izbor ovog proleća, posebno avanturistima koji su jedva čekali sunce i lepo vreme da krenu u osvajanje najlepših prirodnih predela. Upoznajte prirodu na pravi način uz hiking koji će vam priuštiti avanturu za pamćenje. Hiking predstavlja hodanje kroz najlepše prirodne lepote, posebno u delovima gde je moguće doći samo šešaka, zato vam predstavljamo hiking avanturu koja će vas uz naš kamp Rajska rijeka ostaviti bez daha.

Ukoliko ste avanturista i u potrazi ste za novim uzbuđenjima, proleće je prava prilika da iskusite jedinstveni hiking koji će vam pružiti priliku da posetite najlepše skrivene predele koji izgledaju zaista zadivljujuće.

Hiking predstavlja „outdoor“ aktivnost koja je poslednjih godina izutetno popularna među ljubiteljima prirode i avanturistima koji tragaju za nestvarno lepim predelima gde mogu stvoriti najlepše fotografije.

 

HIKING TARA

 

Hiking Tara

 

Hiking Tara pružiće vam i više od obične avanture jer vas očekuje niz uzbuđenja u kojima ćete uživati sa celom ekipom. Hiking Tara predstavlja šetnju kroz poznate predele kako biste došli do određenih delova kao što su Crno, Bijelo jezero, Ljubin grob, Trnovačko jezero i planina Maglić. Ovo su atrakcije kroz koje vas vodimo i gde ćete zabeležiti nestvarno lepe fotografije koje će vas uvek rado podsećati na ovu avanturu.

Ukoliko želite da iskusite hiking Tara, neće vam biti potrebna specijalna oprema, već samo udobna obuća, toplija odeća, ranac, voda, sendvič ili štapovi za hodanje. Hiking Tara ne zahteva preveliki napor zbog toga možete opušteno poći u svojoj opremi.

U našem kampu Rajska rijeka u hiking Tara avanturu poći ćete sa našim iskusnim vodičem koji će vas sprovesti kroz dobro poznate predele o kojima ćete čuti kratke priče o nastanku i svemu što je važno za to odredište. Mi smo sigurni da ćete uživati, posebno u našem kampu.

 

Hiking Tara

 

Kamp Rajska rijeka nalazi se na samoj obali Drine i pruža poseban osećaj slobode i uživanja, gde vas pored opuštanja očekuje i prijatno večernje druženje sa ostalim posetiocima kampa. Potrudili smo se da va pružimo pravu domaćinsku atmosferu pa smo obezbedili i najukusniju hranu koja pristiže iz obližnjih seoskih domaćinstava.

Predstavićemo vam hiking Tara na najbolji mogući način i učinićemo da nam se ponovo rado vratite kako biste doživeli istu avanturu ali na uvek drugačiji način. Pored hiking avanture, u ponudi imamo i rafting Tarom, Jeep safari, Zip line i jahanje konja kroz bajkovite predele koji takođe ostavljaju bez daha, kao i hiking Tara.

Prepustite se našim vrhunskim organizatorima i skiperima koje će vam obezbediti kamp Rajska rijeka kako biste svaki trenutak kod nas doživeli na poseban način. Klikom na link ovde možete se informisati o aktuelnim ponudama po sjajnim cenama, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem broja +387 66 930 940 ili putem mail-a info@rajskarijeka.com.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments