fbpx

Tara rafting i kamp Rajska rijeka – ljubav na prvi pogled

Tara rafting i kamp Rajska rijeka – ljubav na prvi pogled

Tara rafting i kamp Rajska rijeka, kao savršena kombinacija adrenalinske avanture, prirodne lepote, udobnog smeštaja i toplog gostoprimstva, probudiće u vama ljubav na prvi pogled i taj vas divni osećaj neće nikada napustiti.

Zamislite mesto gde šum reke umiruje vaš um, gde zelenilo planinskih vrhova greje vaše srce i gde adrenalin raftinga pulsira kroz vaše vene. To mesto postoji i zove se rafting kamp Rajska rijeka. Smešten na jedinstvenoj lokaciji, na samom ušću reka Tare i Pive, tamo gde nastaje moćna Drina, naš kamp je pravo utočište za sve ljubitelje prirode i avanture.

Kada jednom kročite na meko tlo rafting kampa Rajska rijeka, osetite čist planinski vazduh, miris šuma i livadskog cveća i čujete kako brze i neukrotive planinske reke tiho šapuću svoju drevnu pripovest, nešto se u vama zauvek promeni.

Rajska rijeka

Ta ljubav prema divljini reke, prema jutarnjoj izmaglici koja se nadvija nad vodama kao tanki veo, prema večernjem druženju uz vatru dok priče i pesme odzvanjaju kroz šumsko prostranstvo, uvuče se duboko u vaše biće i postane deo vas. I dugo nakon što napustite granice kampa, osećaj te ljubavi i povezanosti sa prirodom i avanturom koji je Rajska rijeka probudila u vama, nastaviće da tinja u srcu kao večni plamen koji se ne može ugasiti.

I zato, Rajska rijeka nije samo mesto na mapi, već svetionik koji stalno poziva da se vratite, da ponovo i iznova doživljavate i proživljavate tu neopisivu strast prema Tara rafting avanturi i životu na reci.

 

Tara rafting i mistično okruženje netaknute prirode

 

Tara rafting

Tara rafting će vas, pored uzbudljive, adrenalinom ispunjene avanture, darovati i uživanjem u bajkovitom, mističnom okruženju netaknute prirode.

I sam kamp Rajska rijeka okružen je nestvarnim prirodnim pejzažima, prelepim jezerima i kristalno čistim rekama, kanjonima, vodopadima, gustim šumama i impresivnim planinskim lancima Nacionalnih parkova Durmitor i Sutjeska i Parka prirode Piva, te je Rajska rijeka mnogo više od običnog kampa. On je most ka čudesnom svetu netaknute prirode i bogate, autentične flore i faune.

Njegova lokacija ne nudi samo slikovite pejzaže, već i osećaj mira i izolacije od svakodnevnog stresa i gradske vreve, čineći ga idealnim mestom za potpuno opuštanje i ponovno povezivanje sa iskonskom prirodom.

 

Tara rafting avanture

 

Rafting Tara

Tara rafting, čarobna i jedinstvena avantura na smaragdnoj planinskoj reci koja se ponosno naziva i ’suzom Evrope’ zbog svoje čistoće, glavna je atrakcija kampa i bez sumnje jedan od glavnih razloga zašto posetioci iz celog sveta dolaze u kamp Rajska rijeka.

Od aprila do oktobra, avanturisti mogu uživati u spuštanju niz moćne brzake ove veličanstvene reke, doživljavajući adrenalin i uzbuđenje na svakom koraku.

Prolećni Tara rafting je najekstremniji, najzahtevniji i, samim tim, ljubiteljima adrenalina najprivlačniji. Voda je hladna, a brzaci snažni i nepredvidivi i pružaju avanturu koju nikada nećete zaboraviti. Za razliku od letnjih meseci kada je spust mirniji i može trajati i do četiri sata, prolećni rafting traje oko sat vremena, ali je izuzetno  intenzivan i dinamičan.

Bezbednost učesnika je uvek na prvom mestu. Licencirani skiperi i vodiči Rajske rijeke poseduju sve neophodne sertifikate, kao i bogato rafting iskustvo na divljim vodama. Njihova profesionalnost i poznavanje reke Tare garantuju sigurno i uzbudljivo iskustvo za sve učesnike, bez obzira na predhodno iskustvo ili godine.

Pre svakog spusta, skiperi održavaju kratki brifing na kome objašnjavaju osnovna pravila ponašanja na raftingu i tehnike veslanja, kako bi svi učesnici bili spremni za izazove koji ih očekuju. Pored toga, kamp obezbeđuje kompletnu rafting opremu vrhunskog kvaliteta – neoprenska odela, čizme, kacige, prsluke za spasavanje i vesla.

 

Rajska rijeka – vaš komad raja sa modernim smeštajnim uslovima

 

Kamp Rajska rijeka

Gosti, nakon što provedu svega nekoliko sati u Rajskoj rijeci, kažu da naziv kampa u potpunosti odgovara njegovom ambijentu.

Od rustičnih bungalova i komfornih soba do pratećih sadržaja, svaki kutak kampa dizajniran je da pruži komfor i autentično iskustvo boravka u prirodi. Bungalovi, izgrađeni od drveta sa okolnih planina, savršeno se uklapaju u prirodni ambijent, dok moderni sadržaji osiguravaju da gosti ne žrtvuju svoje uobičajene udobnosti.

Kamp Rajska rijeka nudi različite vrste standardnih i lux tipova smeštaja, od dvokrevetnih do šestokrevetnih smeštajnih jedinica, što ga čini savršenim izborom za parove, porodice, prijatelje ili tim bilding grupe. Svaka smeštajna jedinica poseduje sopstveno kupatilo i sve što je potrebno za prijatan boravak. U superior bungalovima nalaze se još i klima uređaj, TV, sef i mini bar.

Gostima su na raspolaganju i dodatne pogodnosti, kao što su: restoran, površine 300m2, bazen, sportski tereni za odbojku na pesku i mali fudbal, stoni tenis, bilijar, privatna plaža na Drini, uređeno dvorište, parking sa video nadzorom i WiFi internet, dostupan u čitavom kompleksu.

Gastronomija u kampu Rajska rijeka posebna je priča. Restoran domaće kuhinje nudi izvrsne lokalne specijalitete pripremljene od svežih, lokalno uzgajanih sastojaka. Jela poput pastrmke, jagnjetine pečene ispod sača i domaćih rakija, samo su neki od delikatesa koji čekaju da zadovolje vaša nepca.

 

Druge aktivnosti u prirodi

 

Rajska rijeka, pored Tara rafting spusta, organizuje i druge aktivnosti u prirodi. Posetioci mogu uživati u planinarenju, kanjoningu, jahanju konja, zip line-u i jeep safariju. Kamp organizuje i foto safarije, što je odlična prilika za sve ljubitelje fotografije da ovekoveče prelepe pejzaže i divlji svet ovog regiona.

 

Zašto izabrati baš kamp Rajska rijeka?

 

Kamp Rajska rijeka nije samo mesto za odmor, već i mesto gde se stvaraju uspomene, gde se prijateljstva stiču i produbljuju, a porodice zbližavaju. Svaki trenutak proveden ovde odzvanja čarolijom i avanturom, što ga čini pravim izborom za svakog ko želi da iskusi pravu ljubav prema prirodi i avanturi.

Dođite i doživite ljubav na prvi pogled na najlepšem mestu na Tari – u kampu Rajska rijeka.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments