fbpx

Rafting Tarom u maju za prave avanturiste

Rafting Tarom cena

Proleće se bliži zato ne propustite rafting Tarom u maju za prave avanturiste koji žele da osete visok nivo adrenalina. Osetite sve čari magične reke Tare koja vam ove sezone sprema mnoštvo uzbuđenja i trenutaka koje ćete dugo pamtiti.

Proleće je idealno vreme za rafting Tarom, posebno za one koji već imaju iskustva u raftingu i koji uživaju u brzini reke u ovom periodu. Poznato je da je rafting Tarom u proleće period kada je vodostaj reke brži i u ovom periodu rafting Tarom može trajati oko 60 minuta.

Letnji period nudi nešto drugačiju avanturu jer je vodostaj reke sporiji i u ovom periodu rafting Tarom može potrajati i 4 sata. Tokom rafting avanture nećete se samo, kako kažu, voziti gumenim čamcem, već ćete imati priliku da psoetite najlepše predele koje nam je priroda dala.

Takođe, proći ćete pored najlepših vodopada koje je moguće videti samo tokom raftinga i gde ćete stvoriti najlepše fotografije i trenutke za pamćenje.

 

RAFTING TARA MAJ

 

rafting tara maj

 

Rafting Tara i maj mesec priuštiće vam dinamičnu avanturu u koju možete poći sa celom ekipom. Odaberite period u toku nedelje ili vikend i rezervišite smeštaj u našem kampu Rajska rijeka koji će vam obezbediti kompletnu opremu za rafting Tarom. Oprema za rafting Tara maj podrazumeva neoprensko odelo kao i neoprenske čizme koje će zadržati optimalnu temperaturu vašeg tela, a uz to dobijate i kacigu i prsluk za spasavanje.

Da ne biste brinuli o bezbednosti, u ovu uzbudljivu avanturu sa vama će poći naš iskusni skiper koji dobro poznaje svaki delić toka reke Tare i koji će vas odvesti na najlepša mesta u prirodi.

 

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM

 

kada je najbolje ici na rafting tarom

 

Za sve koje interesuje kada je najbolje ići na rafting Tarom, početak proleća odnosno, maj je period kafa sezona raftinga počinje i ovo je period koji se preporučuje za one iskusne u raftingu Tarom. Period leta pa sve do oktobra je pogodan epriod za avanturiste koji se po prvi put upuštaju u rafting Tarom.

Sada kada ste saznali kada je najbolje ići na rafting Tarom, sa nestrpljenjem očekujemo da posetite naš kamp Rajska rijeka koji se nalazi na samoj obali Drine i priuštiće vam nezaboravan vikend o kakvom ste maštali. Pored avanture rafting Tarom, obezbedićemo vam kvalitetan odmor gde vas očekuju moderno opremljene sobe i večernje druženje uz muziku i vino sa svim posetiocima kampa.

Dozvolite nam da vas ugostimo i obezbedimo vam trenutke za pamćenje, a mi vam garantujemo da ćete se u našem kampu Rajska rijeka u potpunosti stopiti sa okruženjem koje nas okružuje.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments