fbpx

Nezaboravni rafting rekom Tarom

rafting tarom

Priuštite sebi nezaboravni rafting rekom Tarom koji predstavlja aktivnost koja spaja odmor, mir i uživanje u netaknutoj prirodi i adrenalinskim vibracijama koje pokreću celo telo. Ukoliko želite aktivan odmor ili vikend koji ćete dugo pamtiti, rafting rekom Tarom je prava prilika da doživite avanturu koja će pozitivno uticati na vaše telo i prirediti vam neizbrisive trenutke.

Nekada je dovoljno da pobegnemo od svakodnevnih obaveza i prepustimo se uživanju, ali ukoliko vaše uživanje upotpunite i avanturom rafting Tarom, očekujte pravo zadovoljstvo koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Ukoliko ste avanturista, rafting Tarom biće odličan odabir za dinamičan vikend u prirodi.

Rafting Tarom predstavlja jedinstveni spoj avanture i prirode gde vas očekuje pravo uzbuđenje u kojem ćete posebno uživati. Spremite se za visok nivo adrenalina, dobro druženje i avanturu na reci koja zapravo spada u ekstremnije sportove.

U našem kampu Rajska rijeka očekuje vas pravo uživanje i zabava koja nema granica. Pozovite vaše prijatelje i doživite nesvakidašnju avanturu koja će ispuniti sva vaša očekivanja i pružiti vam zadovoljstvo koje nema granica. Obezbedićemo vam kompletnu opremu za rafting Tarom kao i iskusnog skipera koji odlično poznaje svaki delić reke.

 

RAFTING TAROM CENA

 

Rafting Tarom cena

 

Ukoliko vas interesuje rafting Tarom njegova cena, imajte na umu da cena zavisi od samog kampa, kao i njegove opremljenosti. U našem kampu Rajska rijeka očekuju vas uvek specijalne cene i atraktivne ponude paketa koji možete odabrati prema vašim željama. Aktuelna ponuda u našem kampu nalazi se klikom na link ovde i možete rezervisati vaše mesto u našem kampu već danas.

U cenu aranžmana spada smešaj, kompletna oprema za rafting Tarom, obrok, boravišna i rafting taksa, kao i adruge aktivnosti poput Jeep safarija, Zip line-a i hikinga. Neku od odvih uzbudljivih avantura možete ukombinovati sa raftingom i u potpunosti uživati u trenucima netaknute prirode.

 

 

RAFTING FOCA

 

Rafting Foca

 

Rafting Foca je prilika da posetite naš kamp Rajska rijeka i uživate u prirodi koja nas okružuje. Nalazimo se na samoj obali Drine, što će vam pružiti posebno zadovoljstvo, posebno kada je jutro u pitanju, jer ćete čuti isključivo žubor reke Drine i cvrkut ptica. Probudite svoja čula i uživajte u našem kampu koji će vam pružiti i više od obične avanture.

Zašto baš rafting Foča?

Zato što je Foča odavno poznata po nestvarno lepim prirodnim lepotama, ali ujedno i po rafting avanturi koja se ovde odvija i koji predstavlja njihov zaštitni znak. Prirodno bogatstvo koje ćete ovde upoznati zaista su impresionirajući počev od reke Tare sa najdubljim kanjonom u Evropi, zatim reka Drina, nacionalni park Sutjeska, i Perućica, jedina prašuma u Evropi.

 

 

KOLIKO TRAJE RAFTING TAROM

 

koliko traje rafting tarom

 

Oni koji se odluče za avanturu rafting Tarom, najčešće pitanje koje postavljaju jeste – Koliko traje rafting Tarom? Avantura zavisi od perioda godine u kojem se upuštate u ovu avanturu. Ukoliko odaberete sam početak sezone tačnije maj, rafting avantura može trajati oko 60 minuta, zbog brzine toka reke.

Ukoko se, ipak odlučite za letnji period ili sam kraj sezone, rafting Tarom može trajati i do 4h jer je reka u ovom periodu sporija i mirnija. Pored brzine reke, na vremenski period trajanja može uticati i koliko će trajati vaša pauza koju ćete praviti kako biste uživali u prirodnim lepotama koje je moguće videti samo tokom raftinga.

Obezbedite sebi kompletan užitak i neodoljivi vikend prepun zanimljivih stvari koje će potizivno uticati na vaše telo i um. Pružite sebi potpuni ugođaj i odaberite naš rafting kamp Rajska rijeka gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja i dobre zabave.

Za sva dodatna pitanja u vezi rafting avanture, budite slobodni da nas kontaktirate putem broja +387 66 930 940 , ili putem email adrese info@rajskarijeka.com.

 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments