fbpx

Prolećni rafting Tarom

rafting u maju

Ne propustite prolećni rafting Tarom koji važi najuzbudljiviju avanturu u ovo doba godine. Ako ste po prirodi avanturista, ali još uvek niste iskusili ovakvo uzbuđenje, ne propustite prolećni rafting Tarom koji vas očekuje u našem najlepšem rafting kampu Rajska rijeka.

Sam početak godine pruža nam mnoštvo uzbuđenja i dobro raspoloženje koje nam donosi lepo vreme, zato je ovo prava prilika da se upustite u nešto sasvim novo. Ovo je takođe i period kada se priroda budi, što predstavlja još jednu savršenu priliku da iz najbolje perspektive vidite sve prirodne čarolije koje nas okružuju.

 

PROLEĆNI RAFTING U APRILU I MAJU

 

prolecni rafting u aprilu i maju

 

Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo vam prolećni rafting u aprilu i maju, period godine kada je rafting Tarom najpopularniji i najdinamičniji, zato ne prorpustite specijalne pogodnosti koje smo pripremili za vas. U susret najlepšem periodu u godini, prolećni rafting u aprilu i maju biće odlična ideja za zabavu sa prijateljima ili kolegama sa posla.

Prolećni rafting u aprilu i maju predstavlja avanturu na vodi koji osvaja sva srca, i ovo je priod u godini koji se preporučuje iskusnima i onima koji se ne plaše brzine toka reke koji je na samom početku sezone jači. Ovo pruža posebno uzbuđenje jer je avantura ekstremna ali bezopasna i garantujemo vam veliku euforiju.

U rafting avanturu sa vama će poći naši iskusni i licencirani skiperi sa dugogodišnjim iskustvom, radi besbednosti i boljeg upoznavanja svih lepota koje ćete posetiti tokom raftinga. U našem kampu očekuje vas i kompletna rafting oprema koja je vrhunska i štiti od svih spoljašnjih uticaja.

Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, imaju grajanje i sve što vam je potrebno za opuštajuć vikend. Očekujte komfor i ukusnu hranu koja će vas oboriti sa nogu, jer je svaki ukus svež i pravi domaćinski.

 

prolecni rafting u aprilu i maju

 

Ima li išta interesantnije, nego kada svoj odmor ukombinujete sa ovakvom avanturom u prirodi?

Prolećni rafting u aprilu i maju je definitivno zabava koja se treba barem jednom iskusiti i doživeti, a kako kažu mnogi koji su iskusili prolećni rafting, nakon prvog puta sigurno ćete ponovo poželeti da se vratite i osetite sve lepote koje  Rajska rijeka kamp i prolećni rafting Tarom pružaju.

Našu ponudu za prolećni rafting u aprilu i maju pogledajte klikom na link ovde.

 

Naš rafting kamp vas sa velikim uzbuđenjem očekuje, i radujemo se novoj prolećnoj sezoni koja sledi, i koja će biti najbolja sezona do sada!

Vaš kamp Rajska rijeka.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments