fbpx

Hiking za pravu avanturu sa vašim prijateljima

Hiking za pravu avanturu sa vašim prijateljima

Ovog proleća odaberite hiking za pravu avanturu sa vašim prijateljima i iskusite nesvakidašnju zabavu u prirodi koja će vam priuštiti mnogo toga. Ukoliko ste avanturista i tragate za novim uzbuđenjima, proleće je prava prilika da iskusite jedinstveni hiking koji će vam pružiti priliku da posetite najlepše skrivene predele koji izgledaju zaista zadivljujuće.

Postoji mnogo razlog zbog čega je hiking za pravu avanturu sa vašim prijateljima upravo ono što vam treba. Proleće stiže, zato se spremite za mnoštvo uzbuđenja koja su pred vama. Svakome je potrebna prava doza prirodne lepote i energije, a u kampu Rajska rijeka dobićete i više od toga.

 

STA JE HIKING

 

 

Da li znate šta je hiking? Hiking je poslednjih godina doživeo pravu ekspanziju i sve češće se organizuju hiking ture, jer je sve više onih koji žele da se stope sa prirodom na pravi način. Šta je hiking i zašto je toliko popularan, saznaćete u nastavku. Hiking predstavlja duge šetnje kroz očaravajuće magične predele, a ukoliko odaberete hiking Tarom u našem kampu Rajska rijeka, prvo ćete teretnim vozilima doći do odredišta i pravih atrakcija koje ne smete propustiti.

Nakon što stignete, vaša hiking avantura počinje uz iskusnog vodiča koji savršeno poznaje sve planine koje ćete posetiti a to su Durmitor, Žabljak, Tara i Sutjeska. Spremite se za najlepše fotografije koje ćete stvoriti, jer su prizori zaista neverovatni. Uživaćete u trenucima i osećaju slobode koje prostranstvo pruža.

 

HIKING

 

 

Hiking avantura ima mnoštvo benefita koji pozitivno utiču na telo, zbog čega se mnogi odlučuju za ovakvu avanturu u prirodi. Mnogi kažu da su rafting i hiking idealna kombinacija za savršen vikend, a ovu kombinaciju možete pronaći u kampu Rajska rijeka.

Posetite našu pravu oazu mira i uživanja, i prepustite se našoj besprekornoj organizaciji, po čemu nas mnogi pamte. Spremili smo za vas mnoštvo pogodnosti kao i pažljivo isplaniran plan i program avanture i kod nas vas očekuje kompletna oprema za zabavu u prirodi.

Kamp Rajska rijeka nalazi se na samoj obali Drine, u Foči i sačinjen je od drveta, kako biste u potpunosti osetili pravu energiju prirode. Pored hiking avanture, očekuje vas pravo uživanje u miru i tišini. Za potpuni užitak, tu je hrana koja se proizvodi u ovim predelima u obližnjim domaćinstvima, tako da su ukusi takođe fantastični.

Budite deo najbolje hiking avanture i pozovite vaše prijatelje, u kampu Rajska rijeka saznajte šta je hiking i uživajte u svakom trenutku koji ćete provesti u prirodi. Mi vas sa zadovoljstvom očekujemo kako bismo vam priuštili nezaboravan vikend!

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments