fbpx

Hiking Tarom je idealan izbor ovog proleća

Hiking Tarom je idealan izbor ovog proleća

Hiking Tarom je idealan izbor ovog proleća za sve avanturiste koji žele da započnu godinu na jedinstven način. Proleće nam pruža priliku da pobegnemo od svakodnevnih obaveza i nahranimo dušu i telo vremenom provedenim u prirodi. Poznato je koliko priroda pozitivno utiče na čovekovo prihičko i fizičko stanje, zbog toga ne propustite hiking Tarom gde vas očekuje niz uzbuđenja i avantura u kojima ćete uživati.

Nekada je potrebna samo dobra ekipa i želja za nečim novim i uzbudljivim, zato smo odabrali hiking Tarom kao idealan izbor ovog proleća, a ukoliko ga ukombinujete uz rafting Tarom, priuštićete sebi savršeno proleće.

 

HIKING TAROM

 

hiking Tarom

 

Hiking Tarom obožavaju oni koji vole duge šetnje i oni koji vide priliku da posete najlepše predele koji okružuju Taru. Durmitor, Žabljak, Tara, Sutjeska su mesta koje ćete posetitti tokom hikinga koji organizuje naš kamp Rajska rijeka.

Prvo ćete iz našeg kampa teretnim vozilima doći do glavnih atrakcija na predhodno pomenutim lokacijama, nakon čega sledi hiking i pauze na najlepšim predelima prirode koji će vas sisgurno ostaviti bez daha. Ovde ćete stvoriti najlepše fotografije koje će vas uvek rado podsetiti na avanturu hiking Tarom.

Beskonačna tišina, blagostanje i mirisi prirode pružiće vam neverovatne trenutke koji nemaju cenu, a mi smo sigurni da ćete se nakon ovakve avanture sigurno ponovo vratiti. Kažu da, kada jednom doživiš sve lepote magične prirode, bez nje više ne možeš da živiš. Mi u to verujemo, kao i svi naši gosti koji nas vrlo često posećuju kako bi napunili baterije i uživali u miru i prirodi koja nas okružuje.

Sezona za hiking Tarom počinje od 21. aprila pa sve do 21. oktobra, kada je vreme prijatno za duge šetnje i hedonističke trenutke. Odaberite bilo koji mesec i obezbedite sebi smeštaj u našem kampu koji beleži sve veče interesovanje kod pravih avanturista. Oslobodite se napetosti i priptite sebi nesvakidašnje iskustvo koje vam garantuje potpuno novi osećaj mira i opuštenosti.

 

RAFTING TAROM

 

rafting Tarom

 

Na samom početku pomenuli smo da su rafting Tarom i hiking Tarom dve idealne kombinacije za nezaboravan vikend, zato ne propustite priliku da nas posetite i iskusite obe avanture koje vam obećavaju dobru zabavu. Rafting Tarom spada u ekstremnije sportove, ali kod nas imate obezbeđenu kompletnu opremu koja podrazumeva neoprensko odelo, neoprenske čizme, pojas za spasavanje i kacigu koji vam pružaju sigurnost tokom avanture.

Za one koji planiraju da se upuste u avanturu rafting Tarom, početak sezone preporučuje se iskusnijima, dok je period od leta pa sve do oktobra pogodan za početnike. Periodi serazlikuju po vodostaju reke, koji je početkom godine dosta brži, a tokom leta sporiji.

Neka vaša uzbudljiva avantura u našem kampu počne što pre, a mi vam garanujemo nezaboravan vikend i iskustvo koje ćete zauvek pamtiti!

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments