fbpx

Najbolji rafting Tarom

Zašto je rafting Tarom odlična ideja za team building

Za najbolji rafting Tarom odaberite jedan od najboljih rafting kampova Rajska rijeka koji poslednjih godina beleži sve veće interesovanje kod svih onih koji žele pravu avanturu. Za najbolji rafting Tarom i magičan vikend u prirodi potrebno vam je samo dobro raspoloženje i želja za nečim novim i uzbudljivim, a čini se da je ova godina kao stvorena za to.

Ne propustite priliku da se u potpunosti stopite sa prirodom i osetite sve njene čari u bliskom susretu koji će vam rafting Tarom pružiti. Neki trenuci nemaju svoju cenu, i najlepši su kada ih provedete sa vašim najdražima u jedninstvenom ambijentu kao što je priroda.

 

RAFTING TAROM

 

Rafting Tarom
Rafting Tarom

 

Rafting Tarom predstavlja avanturu na vodi koja pruža visok nivo adrenalina i učiniće da se osetite zaista posebno i oslobađajuće. Ako uživate u avanturama u prirodi, onda je ovo prilika da pozovete vaše prijatelje i uputite se u čaroliju koja će vam sigurno postati zanimacija svake naredne godine. Sezona za rafting Tarom počinje već na proleće i traje sve do septembra, a oni koji već imaju iskustva u raftingu najčešće biraju proleće kada je vodostaj reke brži, dok je letnji period pogodniji za početnike.

Rajska rijeka kamp obezbediće vam kompletnu opremu za rafting koja podrazumeva neoprenska odela, čizme, kacige, prsluke kao i iskusnog skipera koji će vas voditi. Upoznaćete najlepše predele koje je moguće videti samo raftingom, a imaćete priliku i da stvorite najlepše fotografije.

Kamp se nalazi na samoj obali Drine i sagrađen je od drveta, za pravi užitak u prirodi i povezanost sa okolikom koje vas okružuje. Oslušnite zubor reke Drine i cvrkut ptica dok uživate u jutarnjoj kafici koja u ovom kampu ima zaista poseban ukus. Pored toga što ćete iskusiti rafting Tarom uživaćete i u prijatnom druženju sa ostalim posetiocima kampa koji dele slična interesovanja kao i vi.

Spremite se za kvalitetnu zabavu i nova uzbuđenja koja će vam doneti rafting Tarom, a posebno kamp Rajska rijeka koji će vas sa zadovoljstvom ugostiti.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments