fbpx

Rafting Tarom iskustva

Rafting tarom iskustva

Pre nego što se odlučite za autentičnu rafting avanturu, sigurno vas, kao i mnoge, interesuje rafting Tarom i kakva su iskustva. Pre svega, osvrnućemo se na sve čari i lepote raftinga, kao i benetite koje ova aktivnost pruža. Rafting Tarom postao je izuzetno popularna aktivnost na vodi, pogotovo poslednjih godina i sve je više zainteresovanih da iskustvo ovako nešto.

Rafting Tarom predstavlja vožnju gumenim čamcem na reci sa ekipom i iskusnim skiperom koji savršeno poznaje svaki delić reke Tare. Rafting pruža visok nivo adrenalina u krvi i veliko uzbuđenje, psoebno tokom proleća kada je reka Tara najbrža i najdinamičnija. Tokom leta i jeseni je reka mirnija i u tom slučaju rafting Tarom može trajati i do 4h, dok tokom proleća traje oko 1h.

 

rafting tarom iskustva

 

Da pritamo druge avanturiste koji su iskusili rafting Tarom, čuli smo isključivo pozitivna isksutva i naravno, želju da ponovo dožive tako nešto. Da bi rafting bio zaista nezaboravan, kamp Rajska rijeka je pravo mesto za smeštaj i ovu nevarovatnu avanturu. Rajska rijeka nalazi se na samoj obali Drine, ušuškan među planinama, i sam je nastao od isključivo prirodnih materijala, kako biste se u potpunosti stopili sa prirodom i okruženjem oko kampa.

Sigurni smo da ćete se osećati posebno, jer će se i samo osoblje potruditi da vam u potpunosti udovolji. Očekujte preukusnu hranu, moderan i udoban smeštaj, večernje druženje uz muziku i vino, kao i bazen i teren za sportske igre u trenucima kada uživate u kampu sa ekipom.

Kamp Rajska rijeka obezbediće vam kompletnu opremu za rafting kao i skipera koji poseduje licencu i praktično je odrastao uz magičnu Taru. Uživaćete u svakom trenutku, kako tokom raftinga, tako i tokom odmora u kampu.

 

ŠTA PONETI NA RAFTING

 

šta poneti na rafting

 

Mnoge avanturiste interesuje šta poneti na rafting, a mi slobodno možemo reći da je važno da ponesete dobro raspoloženje, osmeh na lice i volju za nečim novim i uzbudljivim. Kako će vam kamp Rajska rijeka obezbediti gotovo sve što vam je potrebno, vaše je samo da se organizujete sa ekipom i da rezervišete mesto na vreme.

Kamp Rajska rijeka je mirnije mesto gde ćete se, pored rafting Tarom avanture, ujedno i kvalitetno odmoriti. Očekujte pravi mali raj u kojem ćete se zaista osetiti posebno, što je svakome potrebno kada je beg od realnosti u pitanju.

Pružite sebi avanturu koju ćete pamtiti i odaberite kamp koji zaista vredi svake posete, a u to ćete se uveriti kada se uputite ka Foči gde vas nadomak Drine očekuje prava zelena oaza. Pozovite broj   +387 66 930 940 i već danas rezervišite mesto u kampu Rajska rijeka!

T.Ž.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments