fbpx

Rafting i team building: avantura koju zaposleni nikad neće zaboraviti

Rafting i team building: avantura koju zaposleni nikad neće zaboraviti

Rafting postaje sve popularniji ovih godina, posebno kada je team building u pitanju. Kamp Rajska rijeka u Foči pruža jedinstvenu priliku za zaposlene da se opuste, upoznaju i steknu nova iskustva. Rafting na divljim vodama pruža izazov i podstiče timsku saradnju, a kamp Rajska rijeka nudi i druge aktivnosti poput hikinga, jahanja, zip line-a, jeep safari-ja, itd.

Ovakva organizacija i avantura u kampu biće nezaboravno iskustvo za zaposlene i sigurno će doprineti jačanju timskog duha i međusobnom razumevanju. Uključite se u avanturu raftinga i team buildinga u Foči i doživite nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti celog života.

Kako je rafting i team building pravi izbor da predahnete od posla, proslavite uspeh u firmi ili pružite priliku da se zbližite sa kolegama, sigurni smo da ćete poželeti svake godine da uživate u ovoj uzbudljivoj avanturi.

 

TARA RAFTING

 

tara rafting

 

Tara rafting je uzbudljiva avantura koja pruža visok nivo adrenalina i veliko uzbuđenje. Ovaj sport na vodi se odvija u čamcu u kojem može da stane do 12 osoba. Sezona raftinga na Tari počinje u proleće i traje do jeseni, a brzina reke varira tokom godine, što utiče na dužinu rafting avanture. U proleće Tara rafting može da traje oko 1h, dok tokom leta i jeseni može da traje i do 4h. Ako želite da iskusite uzbudljivu avanturu, rafting na Tari je pravi izbor za vas.

Tara rafting, pored toga što ćete iskusiti ovu avanturu, imaćete priliku i da uživate u očaravajućim prirodnim predelima koji će vas ostaviti bez daha. Što se tiče kampa Rajska rijeka, on se naalzi na samoj obali Drine, tako da vas očekuje neverovatno prirodno okruženje, smaragdna Drina i planine čije su boje zaista za divljenje.

Rafting i team building predstavljaju pun pogodak za kvalitetno druženje sa kolegama, dobru zabavu i opuštajuće trenutke u kojima ćete uživati. Aktivan odmor je sve što vam treba da se dobro povežete sa kolegama, zato i jeste odlična prilika za ceo kolektiv.

Kamp Rajska rijeka je objekat koji nudi moderan smeštaj, kompletnu opremu za rafting i sve što vam je neophodno za boravak, a pored toga očekuju vas i fantastični gastronomski specijaliteti. Svako jelo se priprema od sirovina iz odližnjeg domaćinstva, tako da će vaš ugođaj biti potpun.

Organizujte rafting i team building zajedno sa kolegama i odaberite najbolji kamp Rajska rijeka koji vas sa zadovoljstvom očekuje, a vaš datum možete rezervisati već danas pozivom na broj +387 66 930 940, a možete pisati i putem mail-a info@rajskarijeka.com.

T.Ž.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments