fbpx

Rafting Tara 2023: Avantura koju ne smete propustiti

Rafting Tara 2023: Avantura koju ne smete propustiti

Ako ste avanturistički nastrojeni i željni novih avantura i zabave, rafting Tara 2023. je pravi izbor za vas. Tara, jedna od najlepših reka u Evropi, pruža neverovatnu priliku za nezaboravnu avanturu u kojoj možete uživati sa ekipom. Uzbuđenje i adrenalin koje ovaj sport pruža teško je opisati rečima – jedino ga možete doživeti lično, a nova sezona je pred vratima.

Kao što smo rekli, sezona raftinga na Tari se bliži, a očekuje se da će sezona 2023. biti najbolja do sada. Mnogi avanturisti već planiraju svoj dolazak i pripremaju se za neverovatno iskustvo koje će vam sigurno doneti puno toga lepog i uzbudljivog.

 

 

Rafting Tara je popularan ne samo među avanturistima, već i među porodicama i kolegama sa posla. Ova aktivnost pruža priliku za prijatno druženje i nezaboravnu avanturu sa dragim ljudima gde će vam rafting Tara pomoći da se dodatno zbližite. Pored toga, rafting Tara je jedinstven način da se upoznaju prirodne lepote koje oduzimaju dah, a koje se ne mogu videti na drugi način.

Poznato je da je rafting Tara zabava na vodi gde će sa vama poći iskusni vodič koji savršeno poznaje svaki delić reke Tare i koji je praktično odrastao na ovom području.

 

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM?

 

Kada je najbolje ići na rafting Tarom

 

Kada je najbolje ići na rafting Tarom, pitanje je koje mnogi postavljaju. Naš odgovor je da je uvek pravo vreme za rafting, a sezona počinje u maju i traje sve do septembra. Ako se odlučite za rafting Tarom, kamp Rajska Rijeka je idealno mesto za smeštaj i vaš nezaboravan odmor. Ovaj moderan kamp, smešten u Foči, pruža udoban smeštaj i kvalitetnu hranu. Osim toga, kamp obezbeđuje kompletnu opremu za rafting kao i licenciranog skipera, tako da se ne morate brinuti ni o čemu osim o tome da se dobro zabavite.

Nakon što se rafting avantura završi, u kampu se možete opustiti uz večernju zabavu za sve godte, ili recimo, u bazenu koji se nalazi u sklopu kampa. Za one koji žele još više aktivnosti, tu je i teren za odbojku na pesku.

Ono što je činjenica i što će mnogi reći, jeste da je rafting Tara nešto što svako treba da doživi barem jednom u životu. Ova avantura pruža priliku za uzbudljiv odmor, upoznavanje prirodnih lepota i prijatno druženje sa dragim ljudima.

Upravo zbog toga, ne propustite priliku da u 2023. godini doživite nezaboravnu avanturu raftinga na Tari koja će vam doneti mnogo lepih trenutaka i uspomena. Kamp Rajska rijeka vas očekuje, a već danas možete rezervisati vaš datum u kampu pozivom na broj +387 66 930 940.

T.Ž.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments