fbpx

Tara rafting u proleće – poslastica za sve ljubitelje adrenalina

Tara rafting u proleće poslastica za sve ljubitelje adrenalina

Tara rafting u proleće je istinska poslastica za sve ljubitelje adrenalina i dobrog provoda. Prolećni spust niz kristalno čiste vode, neodoljive i divlje lepotice Tare, koju nazivaju još i „Suzom Evrope“, jedinstvena je avantura koja se ne propušta.

Ovo je savršena prilika i da se izbegne gužva koja se javlja tokom leta, a lepota i divljina Tare upoznaju i dožive na jedan poseban i drugačiji način. Ukoliko želite da iskusite izazov i priuštite sebi nezaboravno iskustvo u netaknutoj prirodi, Tara rafting u proleće je idealan izbor za vas.

Očekujte neponovljiv doživljaj koji će prevazići sva vaša očekivanja i prethodna iskustva sličnog tipa. Uspomene koje ponesete, zauvek ćete pamtiti i rado prepričavati. Možda ćete, ipak, ljubomorno čuvati tajnu da vam je ova planinska lepotica osvojila srce i zauvek vas očarala.

 

KAKO IZGLEDA TARA RAFTING U PROLEĆE

 

Tara rafting u proleće poslastica za sve ljubitelje adrenalina

 

Pokušaćemo da u nekoliko redova opišemo kako izgleda Tara rafting u proleće, po čemu se razlikuje od ostatka godine i šta možete da očekujete od ove avanture.

Moćna i zavodljiva Tara je brza, neukrotiva i nepredvidiva reka. Težina raftinga na Tari se kreće od III do V stepena, u zavisnosti od visine vodostaja i godišnjeg doba. Što je viši vodostaj, veći je i stepen težine spusta. Tokom marta, aprila i maja vodostaj na Tari je najviši, pa je samim tim i spust ekstremniji i uzbudljiviji.

U ovom periodu je reka najbrža, prepuna brzaka. Voda i vazduh su hladniji, ali su bukovi veličanstveni. Uz više od 20 moćnih bukova („Ćelije“, „Vjernovića bukovi“, „Borovi“, „Brštenovica“, „Milutinov kamen Čegrlo“, „Debelo josje“, „ Granica“…) adrenalin će vas, bez imalo sumnje, preplaviti. Srce će brze zakucati, što zbog uzbuđenja, što zbog satisfakcije zbog svake savladane prepereke i timskog duha vaših saputnika u ovoj avanturi.

 

Tara rafting u proleće poslastica za sve ljubitelje adrenalina

 

Možda ćete biti dovoljno hrabri i da zaplivate na mestima gde je kupanje moguće ili se prepustite „tuširanju“ pod vodopadima, imajući u vidu da se temperatura vode tokom prolećnih meseci kreće oko 5°C.

Za razliku od letnjeg perioda i jeseni, kada spust može trajati i do četiri sata, Tara rafting u proleće je značajno brži i dinamičniji i traje nešto više od sat vremena. Ovo važi za jednodnevne rafting ture, u donjem delu kanjona (koji je i najatraktivniji), od Brštanovice do Šćepan Polja, dužine oko 25km. Prolećni rafting je istovremeno i zahtevniji i ekstremniji, pa se preporučuje onima sa iskustvom, kao i onima koji nemaju strah od reke i brzine njenog toka.

 

Tara rafting u proleće poslastica za sve ljubitelje adrenalina

 

Licencirani skiperi našeg rafting kampa Rajska Rijeka poseduju sertifikat Internacionalne Rafting Federacije – IRF i, pored profesionalne obuke, poseduju i bogato iskustvo. Kao vaši vodiči u ovoj magičnoj priči koja se zove Tara rafting u proleće, brinuće o vašoj bezbednosti i sigurnom prolasku rekom. Ukoliko ste prvi put na raftingu i nemate iskustva, pokazaće vam kako se drži veslo, kako se vesla, šta se dešava ako se čamac prevrne, ako neko ispadne sa čamca i slično. Istovremeno će se poruditi i da vam pokažu sve prirodne lepote fantastičnih predela koje ćete posetiti tokom raftinga.

Rajska rijeka vam na raspolaganje stavlja i atestiranu oprema vrhunskog kvaliteta. Za maksimalnu bezbednost i kompletan ugođaj tokom raftinga, dobićete na korišćenje: neoprensko odelo, kacigu, prsluk i čizmice.

 

TARA RAFTING CENA

 

tara rafting cena

 

Sve koji su zainteresovani da iskuse Tara rafting u proleće, obradovaće podatak da nas i u sezoni 2023, za Tara rafting očekuje vrlo pritupačna cena.

Rafting kamp Rajska rijeka sezonu startuje 15. aprila. Ture se organizuju svakodnevno, a radnim danima važe i specijalni popusti. U ponudi su fantastični, raznovrsni programi, koji podrazumevaju različit broj dana i uključenih aktivnosti.

Cena za jednodnevni Tara rafting se kreće od 55€, dvodnenvi aranžman 95€, a za tri dana uživanja je potrebno izdvojiti svega 120€. Kompletnu ponudu, koja podrazumeva i višednevne aranžmane, kao i brojne izlete i dodatne aktivnosti, možete pogledati klikom na link ovde.

Ukoliko želite da uživate u najboljoj Tara rafting avanturi, moderno opremljenom smeštaju, preukusnoj hrani, brojnim sportskim aktivnostima i odličnoj usluzi, izaberite paket po vašem ukusu i rezervišite mesto na vreme.

Za sve dodatne informacije i rezervacije, kamp Rajska rijeka možete kontaktirati putem broja +387 66 930 940 ili mail-a info@rajskarijeka.com

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments