fbpx

Rafting Tarom aranžmani

Rafting Tarom aranžmani

Ako planirate rafting Tarom i interesuju vas najbolji aranžmani, upoznajte magičan kamp Rajska rijeka koji će vam priuštiti neverovatnu zabavu koju ćete zauvek pamtiti. Spremite se za pravu prolećnu čaroliju koja vas ovde očekuje i ne propustite rafting Tarom uz najpovoljnije aranžmane koji su trenutno aktuelni.

Rafting Tarom predstavlja jedinstvenu avanturu na reci koja će probuditi u vama visok nivo adrenalina, veliko uzbuđenje, radost i želju da ovo ponovo doživite. Rafting Tarom aranžamni podrazumevaju i druge aktivnosti u prirodi u kojima ćete se takođe dobro zabaviti, zato odaberite avanture za sebe i uživajte u prirodnom okruženju koje nema cenu.

 

 

REKA TARA RAFTING

 

Reka Tara rafting
Reka Tara rafting

 

Reka Tara je najatraktivnija reka za rafting zbog svoje dužine i brzine toka reke koja vam omogućuje uzbudljivu vožnju čamcem sa vašom ekipom. Proleće je period kada je reka najbrža i podrazumeva dinamičan rafting Tarom, dok je letnji period opušteniji i sporiji jer je i sama reka sporija u ovom periodu. Možete odabrati period koji vama odgovara, ukoliko odaberete proleće kamp Rajska rijeka pripremio vam je atraktivne prvomajske aranžmane koje možete pogledati klikom na link ovde.

Očekuje vas nesvakidašnja avantura gde ćete pored adrenalina i drugih osećaja, imati priliku da posetite najlepše prirodne predele koji vas neće ostaviti ravnodušnim. U kampu Rajska rijeka očekuje vas topla i domaćinska atmsofera a očekuje vas i kompletna oprema za rafting avanturu. Oprema podrazumeva neoprensko odelo i čizme, kacigu i prsluk za spasavanje.

U reka Tara rafting avanturu sa vama će poći iskusni skiper koji savršeno poznaje svaki delić reke Tare, odrastao je na ovom području i poseduje licencu za rafting Tarom. Nakon što se reka Tara rafting avantura završi, u kampu vas očekuje večernje druženje sa ostalim posetiocima kampa uz vino, muziku i vatru, što je zaista poseban ugođaj svim gostima.

 

Rajska Rijeka kamp
Rajska Rijeka kamp

 

Kamp Rajska rijeka nalazi se na samoj obali reke Drine, okružen najlepšim planinama i očaravajućim prirordnim lepotama, zbog čega se mnogi odlučuju baš za kamp Rajska rijeka. Ceo kompleks izrađen je od prirodnih materijala i poseduje sve što vam ne potrebno za opuštajuć ali aktivan odmor.

Uživajte u svakom trenutku i prepustite se magiji koja vas očekuje u kampu Rajska rijeka. Reka Tara rafting je avantura koju morate doživeti da biste osetili sve njegove čari koje pruža. Spremite se za mnogo smeha, zabave i adrenalina i pozovite vašu ekipu da zajedno doživite nezaboravan vikend u prirodi.

Kamp Rajska rijeka vas sa zadovoljstvom očekuje!

 

T.Ž.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments