fbpx

Kanjon Hrčavka i rafting Tarom

Kanjon Hrčavka i rafting Tarom

Da li ste nekada razmišljali da posetite kanjon Hrčavka i iskusite rafting Tarom, koji čine savršenu kombinaciju za prave avanturiste? Predstavljamo vam uzbudljive aktivnosti koji vas neće ostaviti ravnodušnim, posebno ukoliko ste istinski ljubitelj prirode i njenih čarolija. Mistični kanjon Hrčavka nalazi se u Nacionalnom parku Sutjeska i poslednjih godina intrigira sve ljubitelje adrenalina da iskuse sve njegove skrinene lepote i uživaju u prizorima koje pruža jedan od poslednjih istraženih kanjona u Evropi – Hrčavka.

Neke od prvih tura na kanjon Hrčavka organizovane su 2014. godine i prvobitno su bile preporučene hrabrijim avanturistima i onima koji su spemniji za sve izazove koje priroda daje. Danas su avanture kanjon Hrčavka i rafting Tarom neke od najpopularnijih aktivnosti koja neće biti komplikovana onima koji se po prvi put upuštaju u ovu avanturu, ali je i te kako uzbudljivo i dinamično, u šta ćete se i sami uveriti.

 

Kanjon Hrčavka i rafting Tarom

 

Kanjon je okružen prirodnim rezervatom Perućica, planinom Maglić kao i Zelengorom, zato očekujte neverovatne prizore u kojima ćete uživati tokom ove uzbudljive avanture. Kanjon Hrčavka i rafting Tarom pružiće vam visok adrenalin, pravo uzbuđenje i iskustvo koje se ne zaboravlja. U našem kampu Rajska rijeka uz kanjon Hrčavke i rafting Tarom imaćete priliku da posetite i magično Trnovačko jezero koje će vas ostaviti bez daha svojom nestvarnom lepotom.

Iskusite nešto nesvakidašnje i uzbudljivo i upustite se u avanturu ranjon Hrčavka i rafting Tarom koji će vam priuštiti trenutke za pamćenje.

 

REKA TARA RAFTING

 

Reka Tara i rafting

 

Reka Tara i rafting koji vas ovde očekuje biće prava avantura koju možete iskusiti sa celom svojom ekipom. Pozovite nas i obezbedite smeštaj, a mi ćemo vama obezbediti kompletnu opremu za farting koja podrazumeva neoprensko odelo, neoprenske čizme, kacigu i prsluk za spasavanje. Uživaćete u brzini reke koja budi visok nivo adrenalina i pruža osećaj uzbuđenosti kod svakog avanturiste.

Reka Tara je najbolja reka za rafting u Evropi zbog čega sa velikim zadovoljstvom preporučujemo da iskusite ovaj ekstreman, ali siguran sport na reci. Reka Tara rafting je avantura koja poslednjih godina dominira i sve je više avanturista koji se odlučuju da dožive ovakvu vrstu zabave na reci.

Kanjon Krčavka i rafting Tarom avanture su koje će vam pružiti priliku da se povežete sa prirodom na pravi način i osetite sve njene blagodeti koje pruža. Pored osmeha i potpunog uživanja, susrešćete se i sa stanjem mira i i tišine koji je svakome potreban.

Sve su ovo trenuci koji su potrebni svakom čoveku da napuni baterije i zabavi se na pravi način sa prijateljima. Kanjon Hrčavka i rafting Tarom prava su kombinacija za beg od realnosti i svakodnevnih obaveza, zato ne propustite priliku da posetite naš kamp Rajska rijeka i uživate u svemu što nudimo.

Klikom na link ovde  pogledajte aktuelne ponude i odaberite paket aranžman za vas i vašu ekipu. Sve dodatne informacije možete saznati putem broja +387 66 930 940.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments